DRULOVIĆ ŠOKIRAN DEŠAVANJIMA NA BRDU: "Velika SRAMOTA, baca ljagu na srpski fudbal!"


IZVOR: Republika - 12.04.2023 | 11:42


Čuveni srpski stručnjak ističe da su ovakvi događaji postali normalnost našeg fudbala.

Foto: Starsport
DRULOVIĆ ŠOKIRAN DEŠAVANJIMA NA BRDU: "Velika SRAMOTA, baca ljagu na srpski fudbal!"

Fudbalska utakmica između Čukaričkog i Partizana, koja se igra u okviru 30. kola Superlige, prekinuta je na Brdu, nakon što su navijači crno-belih ubacivali baklje na teren.

Meč je nekoliko puta prekidan, pa nastavljan, ali je na kraju glavni sudija Milan Mitić odlučio da povuče obe ekipe sa terena i pomeri duel za sutra. Ipak, prema najavama iz Čukaričkog, taj duel neće biti nastavljen, a "brđani" zahtevaju da se derbi meč registruje službenim rezultatom u njihovu korist.

Povodom dešavanja na Banovom brdu kontaktirali smo i Ljubinka Drulovića, poznatog fudbalera, a kasnije i trenera, koji je za portal "Republika" izjavio da je velika sramota ono što se desilo na stadionu Čukaričkog.

- Nenormalnost je ono što se dešava na našim terenima, ali, nažalost, to je postala negde naša normalnost, ako uzmemo u obzir koliko često se dešava. Ne znam šta bih pametno rekao, stvarno velika sramota kojoj ne znam kako može da se stane na put - istakao je Drulović, koji je nakon rastanka sa Sinišom Mihajlovićem, na kratko bio i selektor Srbije.

Foto: Starsport

Ljubinko Drulović, poznati srpski fudbaler i trener

On dodaje da se ovim baca ljaga na naš fudbal i šalje loša slika u svet.

- Prosto to je tako. Očigledno da je sve to veliki problem i da baca ljagu na srpski fudbal, šaljemo lošu sliku u svet. Takođe, ovo je veliki problem i za Partizan. Oni moraju da reše nekako ove stvari, kako ne znam, ali bi trebalo. Sve u svemu, velika sramota - zaključio je Drulović.

Videćemo kakav epilog će dobiti derbi meč 30. kola, i da li će ikada biti završen do kraja. Kako god, prisustvovali smo još jednom meču koji će se dugo pamtiti, ali ne po majstorijama igrača, već po divljanju huligana.

BONUS VIDEO