ZVEZDA ČELSIJA OTKRILA VELIKU TAJNU! Ima POSEBAN režim ishrane! Ne može bez OVOGA!


IZVOR: Republika - 11.04.2023 | 23:30


Napadač Čelsija Kai Haverc otkrio je zanimljiv detalj o svojoj ishrani.

Foto: Tanjug/AP
ZVEZDA ČELSIJA OTKRILA VELIKU TAJNU! Ima POSEBAN režim ishrane! Ne može bez OVOGA!

Nemački reprezentativac priznao je da je dobio dozvolu da konzumira slatkiše, što je generalno tabu tema za profesionalne sportiste.

- Kada sam stigao u London, imali smo kuvara koji je dolazio svaki dan da nam kuva - rekao je Kai Haverc.

Priznaje da se tada nije osećao baš najbolje.

- I moram da priznam da se nisam osećao dobro. To mi se totalno obuzelo. Lud sam za šećerom i rekao sam kuvaru: "Mora da ste videli da sam juče posle utakmice pio koka-kolu." To je zato što mi treba nešto slatko. To mi daje snagu i energiju.” Ali odmah mi je rekao da to potpuno prestanem.

Foto: Tanjug/AP

 

Povukao je napadač Čelsija tada konkretan potez.

- Prošlog leta sam, međutim, angažovao ličnog nutricionistu da jede profesionalnije. Međutim, nastavio sam da se ne osećam dobro i posle pola sezone mi je rekao: „Kai, treba ti tvoja fanta ili koka-kola”. Pijte po jednu dnevno”. Onda sam ponovo počeo da jedem slatke stvari. Dakle, sada na poluvremenu mojih utakmica uzimam gumene medvede, čokoladne bonbone ili nešto drugo. I sada se ponovo osećam pun energije - objasnio je Haverc.

Ove sezone ima devet golova i jednu asistenciju na 37 utakmica za Plavce u svim takmičenjima. Propustio je samo jedan prvenstveni meč.

Tim sa Stamford bridža je trenutno na 11. poziciji premijerligaške tabele sa samo 39 bodova i daleko od borbe za izlazak na evropsku scenu. Totenhem im trenutno beži 14 poena, a Pevci su prvi na mestu koje vodi u Ligu Evrope.

BONUS VIDEO