FRKA ZBOG BAJČETIĆA! Ozbiljan PRITISAK na igrača Liverpula: Srbija NE SME da nam ga UKRADE!


IZVOR: Republika - 20.02.2023 | 10:30


Za koju će reprezentaciju nastupati mladi fudbaler?

Foto: Profimedia
FRKA ZBOG BAJČETIĆA! Ozbiljan PRITISAK na igrača Liverpula: Srbija NE SME da nam ga UKRADE!

Stefan Bajčetić za kratko vreme uspeo je da oduševi planetu.

Fudbaler Liverpula briljira ove sezone, pa je tako sa tek 18 godina uspeo da stigne u centar pažnje.

U mlađim kategorijama Bajčetić je igrao za Španiju, a sada se za njega bore Srbija i "crvena furija". Upravo zbog toga, prestižni "As" objavio je tekst u kom je istakao da Španija ne sme da dozvoli Srbiji da ukrade Bajčetića.

Foto: www.profimedia.rs

Stefan Bajčetić

 

Pritisak na mladog igrača i njegovu porodicu je sve veći, a u tekstu "Asa" se navodi da je Španija na isti način već ostala bez nekoliko talentovanih mladih fudbalera. Alehandro Garnačo je rođen u Madridu, ali igra za Argentinu, Alvaro Rodrigez rođen je u katalonskom Palamosu, a odlučio je da igra za selekciju Urugvaja, a ko Paz rođen je na Tenerifama, a i on poput Garnača nastupa za "gaučose".

Tu nije kraj jer je Brahim Dijaz odlučio da zatraži promenu državljanstva, kao što je to uradio i rođeni Madriđanin, a sada Marokanac Ašraf Hakimi. Narednog meseca kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i biće to prilika za Bajčetića da se konačno opredeli da li želi da igra za Srbiju ili za Španiju. Naše nade su i dalje tu, te svi verujemo da bi Bajčetić mogao da obuče dres "orlova".

BONUS VIDEO