PAVLOVIĆ ODBRUSIO HRVATIMA! Srbin zapevao omiljenu "stvar" Bed Blu Bojsa, pa ih UGASIO: To nije Dinamova pesma!


IZVOR: Republika - 12.10.2022 | 08:21


Defanzivac "Orlova" našao se u centru pažnje na Maksimiru.

Foto: Tanjug/AP
PAVLOVIĆ ODBRUSIO HRVATIMA! Srbin zapevao omiljenu "stvar" Bed Blu Bojsa, pa ih UGASIO: To nije Dinamova pesma!

Fudbaler Salcburga i reprezentativac Srbije, Strahinja Pavlović, sa svojim timom je odigrao nerešeno protiv Dinama u Zagrebu.

Na kraju je bilo 1:1, te Austrijanci i dalje imaju ozbiljne šanse za plasman u narednu rundu Lige šampiona. Posle četiri odigrane utakmice lider ove grupe je Čelsi sa sedam bodova, Salcburg ima šest, a Milan i Dinamo po četiri i apsolutno sve je otvoreno.

Pavlović je na Maksimiru odigrao svih 90 minuta, pružio je još jednu sjajnu partiju, zaradio žuti karton, dobio mnogo duela, ali je u centar pažnje došao po završetku meča.

Dok je njegov saigrač Amar Dedić odgovarao na pitanja hrvatskih novinara, Strahinja je u prolazu otpevao stihove pesme Novih fosila "Kako je dobro videti te opet i staviti ruke na tvoja ramena...". Na ovaj način privukao je veliku pažnju, te su ga Hrvati pohvalili kako peva pesmu koja je omiljena Bed Blu Bojsima, najvatrenijim navijačima Dinama. 

Foto: Tanjug/AP

Strahinja Pavlović

 

Ipak, Srbin je imao spremno objašnjenje!

A ne, nije to Dinamova pesma - obrusio je popularni Kalaba hrvatskim novinarima.

Ova numera popularna je i među najvatrenijim navijačima Crvene zvezde i Partizana, koji često znaju da je iskoriste kada se sastanu sa nekim timom iz regiona, posebno sa Hrvatima, pa ne čudi da je Pavlović, koji je izašao iz omladinske škole crno-belih, zna stihove.

Strahinja Pavlović je ove sezone u dresu Salcburga na 12 utakmica u svim takmičenjima postigao i namestio po jedan gol.

BONUS VIDEO