MISLILI STE DA SE O NJEMU SVE ZNA: Iskusni trener otkrio tajnu staru tri decenije! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.08.2022 | 09:32


Ovako nešto teško da ste mogli i da zamislite.

Foto: Tanjug/AP
MISLILI STE DA SE O NJEMU SVE ZNA: Iskusni trener otkrio tajnu staru tri decenije! (VIDEO)

Važi za jednog od najboljih italijanskih fudbalskih stručnjaka. Iza njega je gotovo tridesetogodišnja karijera tokom koje je predvodio čak osam renomiranih članova italijanskog fudbala, a od leta 2021. godine predvodi ekipu Napolija.

Činilo se da mediji o Lučanu Spaletiju znaju sve, ali je on nedavno u intervjuu za "DAZN" otkrio nešto što je mnoge frapiralo.

Naime, Lučano Spaleti je otkrio kako već punih 30 godina skuplja fudbalske dresove i zasigurno se može reći da njegova kolekcija predstavlja verovatno i najbogatiju zbirku na svetu, a poseban kuriozitet jeste činjenica da su svi spakovani, što bi se narodskim rečnikom izreklo, "pod konac".

 

 

Novinarka "DAZN-a" je imala prilike da se i uživo uveri u bogatstvo Spaletijeve kolekcije i blago je reći da je ostala u čudu.

Treba napomenuti da je Lučano Spaleti (63) u trenerske vode uplovio sada već davne 1994. godine. Tokom dosadašnje trenerske karijere predvodio je Empoli, Sampdoriju, Veneciju, Udineze, Ankonu, Romu, Inter, a aktuleni je trener Napolija. Period od 2009. do 2014. godine je jedini kada nije radio u italijasnkom fudbalu. Tokom navedenog perioda bio je trener ruskog Zenita.

 

BONUS VIDEO: