TAMNI VILAJET U HUMSKOJ: Grobari okrenuli leđa Partizanu pred revanš sa Kipranima - na pomolu totalna KATASTROFA!


IZVOR: Republika - 09.08.2022 | 17:43


Isplivalo pred revanš.

Foto: Starsport
TAMNI VILAJET U HUMSKOJ: Grobari okrenuli leđa Partizanu pred revanš sa Kipranima - na pomolu totalna KATASTROFA!

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas biju važnu bitku za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, ali za duel sa AEK Larnakom vlada izuzetno malo interesovanje među "Grobarima".

Naime, prema vestima koje stižu iz Humske, uprkos popularnoj ceni karata, do utorka je prodato tek nešto više od dve hiljade ulaznica. Ukoliko se taj trend nastavi, tribine popularnog JNA mogle bi biti sablasno prazne za susret koji može preokrenuti tok sezone izabranika trenera Ilije Stolice, koja je za Parni valjak startovala na košmarni način.

Foto: Starsport

Uprava crno-belih, na čelu sa Vučelićem, na meti "Grobara"

Najvatrenije pristalice viceprvaka Srbije najavile su skandiranje protiv uprave tokom svih 90 minuta, ali videćemo koliko će se fanova uopšte okupiti u Humskoj. Oni su razočarani onim što se dešava oko Partizana u poslednje vreme, a da li će utisak biti popravljen videćemo u četvrtak oko 23 sata, možda i kasnije ako utakmica bude rešena posle produžetaka ili penala.

Podsetimo, AEK je u prvom duelu na Kipru slavio sa 2:1, a pobednik dvomeča obezbediće plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

BONUS VIDEO