TOTALNA LUDNICA: Veliki povratak Takume Asana! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 12.10.2021 | 16:19


Bivši fudbaler Partizana Takuma Asano je doneo pobedu Japanu protiv Australije 2:1 , i tako održao reprezentaciju u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo.

Foto: Starsport

Takuma Asano postigao gol u pobedi Japana

Japanci su savladali "kengure" na domaćem terenu i tako održali svoje šanse za jedno od prva dva mesta u grupi, koje vodi direktno u Katar, a heroj meča je bio Takuma Asano.

Bivši fudbaler Partizana je u 85. minutu sjajno stvorio šansu i šutnuo na gol, i tako uspeo da iznudi autogol Aziza Behića i donese pobedu svom timu.

Poveli su Japanci u osmom minutu preko Ao Tanake, da bi u nastavku Ajdin Hrustić izjednačio na 1:1. 

Japan sada ima šest bodova, tri manje od Australije i Saudijske Arabije, s tim da Saudijci imaju i utakmicu manje u odnosu na ove dve ekipe.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-8519-23606"));

Standings provided by SofaScore LiveScore

Da podsetimo, Asano se muči sa formom od odlaska iz Partizana, nije postigao gol skoro dva meseca, ali posle ovog pogotka je najavio povratak u staru formu.