SRAMOTA KAPITENA SRBIJE! Ćiro Blažević ŽESTOKO opleo po Kolarovu - treba ga OTERATI iz reprezentacije!


IZVOR: Republika - 18.11.2020 | 10:01


Iskusni stručnjak bez dlake na jeziku.

Foto: Starsport

Kapiten "orlova" izazvao buru - Aleksandar Kolarov

Harizmatični hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević smatra da bi kapitena Srbije Aleksandra Kolarova trebalo oterati iz reprezentacije zato što je odbio da zaigra i šutne penal protiv Škotske u finalu plej-ofa za odlazak na EURO.

- To je neodgovorno i nemoralno! Pravo razočaranje. Zamisli molim te, on je odbio da igra i da šutira penal?! Kako neko može da odbije poslušnost?! I još kapiten?! Kad si u reprezentaciji, to je kao da si u ratu, samo čekaš komandu šta da radiš! On nije trebalo da ode iz tima, trebalo ga je oterati! Ko nema odgovornost i svest da od njega zavisi raspoloženje nacije, nema pravo da obuče dres reprezentacije - kaže Blažević za "Informer".

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Ćiro Blažević

Podsećanja radi, Vladimir Matijašević, sportski direktor FSS je ponašanje Kolarova obrazložio dogovorom sa menadžerom Intera Antonijom Konteom, o čemu više možete pročitati OVDE.

Srbija se nije plasirala na Evropsko prvenstvo ni posle 20 godina, a večeras od 20:45 dočekuje Rusiju u poslednjem kolu grupne faze Lige nacija, gde je na korak od eliminacije iz grupe B. Za opstanak, našoj selekciji je neophodan trijumf nad "zbornajom komandom", uz poraz Turaka od Mađarske.

 
$bp("Brid_05687229", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});