BENFIKA GA SE JEDVA OTARASILA: Srbin već ima primamljivu ponudu da oživi karijeru - pravac Engleska!


IZVOR: Republika - 28.08.2020 | 15:17


Još nije zvanično da će bivši selektor Srbije i svetski prvak Veljko Paunović biti novi trener Redinga, ali navijači tog engleskog tima bi želeli da se to dogodi. Usput, već su našli i pojačanje za svoj tim.

Foto: Tanjug/AP

Andrija Živković

Prvo je Vladimir Ivić preuzeo ekipu Votforda, koja namerava da uđe u Premijer ligu, zatim je spekulisalo o Aleksnadru Stanojeviću u Redingu, ali od toga neće biti ništa.

Glasinama tu nije kraj, pošto se odmah nakon bivšeg trenera Partizana za taj posao ''vezao'' Veljko Paunović. A mogao bi da dobije i srpsko pojačanje.

Reding je spreman da tokom leta angažuje Andriju Živkovića, fudbalera koji je raskinuo ugovor sa Benfikom i trenutno je slobodan u izboru nove sredine.

Englezi veruju da će brzonogi krilni fudbaler uspeti da oživi karijeru sarađujući sa trenerom pod kojim je na Novim Zelandom prikazivao neke sjajne partije.

 
$bp("Brid_98623928", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Rođeni Nišlija je ponikao u Nacionalu, a već sa 13 godina je stigao u Partizan. Za taj klub je ostvario i seniorski debi, a tri godine je bio prvotimac crno-belih. Naredne tri sezone je proveo u Lisabonu, gde je nastupao za Benfiku, ali je ovog leta postao slobodan igrač.

Tokom prethodne sezone Živković je nastupio na samo četiri utakmice, a u prvenstvu Portugala je na tri susreta sakupio samo 63 minuta fudbala. Oživljavanje karijere mu je preko potrebno.