Hrvat iz Vojvodine pecnuo "večite": Ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan!


IZVOR: Republika - 26.06.2020 | 08:37


Slavko Bralić, hrvatski fudbaler koji je sa Vojvodinom osvojio Kup Srbije, prokomentarisao je za hrvatske medije podvig iz Niša.

Foto: Starsport

FK Vojvodina

Vojvodina je posle 2:2 pobedila Partizan sa 4:2 u penal seriji u finalu, a Bralić je imao težak zadatak da čuva Umara Sadika.

- Uh, presrećni smo, popila se i koja čašica više, je*iga, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan - rekao je za 24 sata Bralić.

Zanimljivo da je Hrvat otpušten u Larisi poslednjeg dana prelaznog roka, čim je AEL doveo na pozajmicu nekadašnjeg štopera Partizana Svetozara Markovića iz Olimpijakosa. Taj potez se ispostavio kao dobar, Bralić je doživeo karijerni preporod, a partija protiv crno-belih će mu biti večno ispisana u karijeri.

On je hrvatskim medijima morao da objasni i da teren u Nišu nije bio neutralan.

- Ma, nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Celu utakmicu su vređali našeg trenera Nenada Lalatovića jer je dete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina da preusmeri sa nas na sebe. Lalatović je sjajan čovek, stručnjak i motivator - dodao je Bralić, rekavši i da ima ugovor do sledećeg leta i da želi da ostane.

Naveo je Bralić i da Sadika vidi kao napadača od 20 miliona evra, koji se poigravao sa Megvajerom iz Mančester junajteda, a imao je šta da kaže i o suđenju u Srbiji.

- Teško je u Srbiji, Zvezdu i Partizan guraju sudije. Liga nije kvalitetna kao 1. HNL jer ima više klubova, pa se kvalitet malo razvodni, ali ima i ovde, kao uostalom i na celom Balkanu, puno sjajnih igrača - zaključio je Bralić.