Podrhtava plavi deo Mančestera: Serhio Aguero napušta Siti i vraća se kući!


IZVOR: Republika - 15.04.2020 | 15:37


Serhio Aguero bi ovog leta mogao da napusti Mančester siti. Naime, ima ugovor još godinu dana, ali veruje se da je blizu odluke da zatraži transfer.

Foto: Tanjug/AP

Serhio Aguero

Naime, u njegovom Independienteu su mu spremili "desetku", a na klupi je njegov prijatelj i bivši saigrač Lukas Pusineri.

Kun, izvesno je, ne želi da produži ugovor sa Sitijem, on je već najavio da želi da se vrati u Argentinu, ali bi mogao to da učini godinu dana ranije.


Teško da "građani" mogu da računaju na neko veliko obeštećenje, možda na opciju za nekog talentovanog klinca, i jasno sačuvaće poslednju godinu velike Aguerove plate.

Plaćanje klauzule za Lautara je logična opcija, ali je Barselona spremna na isto, a Argentinac želi da igra sa Mesijem.

Foto: Tanjug/AP

Lautaro Martinez

Totenhem neće prodavati Kejna engleskim klubovima. Ostaje Žesus koga želi Juve, ali ga Gvardiola neće menjati za Daglasa Koštu niti namerava da ga proda.

Foto: Tanjug/AP

Serhio Agueo i Gabrijel Žesus

Moguće je da će klub posegnuti za nekim od mlađih igrača, Sontje Hansen iz Ajaksa je jedan od njih, ali je premlad da zaigra u PL.

Pominje se i Obamejang, ali biće teško naći napadača jer ni ostali klubovi neće kupovati, ali ni prodavati svoje fudbalere.

Foto: Tanjug/AP

Pjer-Emerik Obamejang

Jasno, odluka oko Kuna nije sigurna, ali Južnoamerikanci su, setimo se Teveza, tvrdoglavi kada je u pitanju odluka da se vrate kući.