Tumbaković može da odahne: Radonjić spreman za Norvešku!


IZVOR: Republika - 03.03.2020 | 14:29


Dobre vesti dobio je selektor Ljubiša Tumbaković. Krilni napadač Marseja Nemanja Radonjić, koji je operisao pubičnu kost 18. februara, biće potpuno spreman za duel u Oslu 26. marta

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Da ne bi igrao u bolovima srpski reprezentativac je rešio da ode na hirurški zahvat, a prema prvim procenama oporavak je trebalo da traje dve nedelje.

Radonjić rehabilitaciju odrađuje u Beogradu kod nadzorom trenera Andreje Milutinovića, kojem je jedna od specijalnosti da igrače "vraća u život" i sprema za povratak na teren brže nego što se to očekuje, prenosi Mozzartsport. Njegova procena je bila da će nekadašnjeg asa Zvezde spremiti za ekspresan povratak u trenažni pogon, iako su francuski lekari govorili da Nemanju čeka bolovanje od mesec i po dana.

Isti izvior navodi da Radonjić neće biti u kombinaciji za tim Marseja za predstojeću utakmicu sa Amijenom narednog vikenda, ali će sto odsto biti na raspolaganju treneru Vilasu-Boasu protiv Monpeljea, 14. marta. Samim tim, brzonogi napadač će biti u punoj formi za utakmicu godine kada je reprezentacija Srbije u pitanju, protiv Norveške u Oslu.

Inače, Radonjić nije propustio da bude uz crveno-bele protiv Vojvodine i Partizana. 

Srbija meč sa Norveškom igra 26. marta, a ukoliko "orlovi" odrade posao finale je zakazano za 31. marta sa Izraelom ili Škotskom.