Milenković razoračan zbog jedne stvari!


IZVOR: Republika - 17.11.2019 | 18:21


Defanzivac fudbalske reprezentacije Srbije Nikola Milenković rekao je da je očekivao da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti mnogo punije u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine.

Foto: Starsport

Nikola Milenković

Srbija je remizirala protiv lidera naše grupe i sada se okreće borbi za odlazak na Evropsko prvenstvo preko baraža.

Prema Milenkovićevim rečima, samo 15 sekundi je delilo naš tim od pobede.

- Šteta što nismo pobedili. Odigrali smo dobro, video se napredak u igri. Stvarali smo dosta šansi, Ukrajina je završila na prvom mestu. Dva puta smo imali vođstvo i nismo uspeli da pobedimo, iako smo težili tome. Da smo izdržali 15 sekundi pobedili bismo - rekao je Milenković.

Defanzivac Fiorentine je podsetimo da se uspeh ne može postići preko noći.

- Ovo je proces, ne može ništa preko noći. Ova ekipa će biti sve bolja i bolja. Znali smo na poluvremenu šta se dešava u Luksemburgu ali primarni cilj bio je da dobijemo utakmicu. Želeli smo žarko pobedu, ali ostaje pozitivan utisak naše igre. Treba da na ovome gradimo igru za budućnost - istakao je popularni Bleki.

Bivšeg štopera Partizana je iznenadila slaba poseta na "Marakani".

- Očekivao sam vide ljudi, drago nam je kad vidimo popunjene tribine, jer svaki igrač daje maksimum za pobedu. Nadam se da ce ljudi da se vrste na stadion - rekao je i dodao:

- Sve što više budemo zajedno bićemo sve bolji, pripremićemo se za baraž, cilj svih nas je plasman na Evropsko prvenstvo - zaključio je 22-godišnji fudbaler.