Ljuti rival poručio Džaki: Idi iz Arsenala, tako je najbolje!


IZVOR: Republika - 02.11.2019 | 09:20


Kapiten Vest Hema Mark Nobl smatra da navijači Arsenala neće oprostiti Granitu Džaki postupak zbog kojeg je švajcarski reprezentativac na meti kritika već nedelju dana.

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka

Džaka je prethodne nedelje bio u žiži javnosti posle incidenta sa navijačima londonskog kluba u duelu sa Kristal Palasom.

O njemu su govorili menadžer i kapiteni ostalih klubova Premijer lige, a oglasio se i 'prvi među jednakima' u Vest Hemu, inače ljutom gradskom rivalu Arsenala.

- Granit je bio na meti kritika zbog svoje reakcije, ali ga donekle razumem. Znam kako je kada stvari ne idu onako kako biste želeli, a ako ste kapiten, onda je vaša krivica još veća - ocenio je Nobl.

- On je napravio grešku. Najbolje bi bilo da porazgovara sa agentom, možda i da ode negde drugo. Velika je verovatnoća da će posle narednog lošeg poteza ponovo biti na meti kritika.

U međuvremenu švajcarski reprezentativac nije igrao meč Liga kupa protiv Liverpula, a menadžer Unai Emeri je saopštio da kapiten Tobdžija neće biti u sastavu ni za meč protiv Vulverhemptona.