Voždovac se oprostio od kapitena


IZVOR: Republika - 01.06.2019 | 21:22


Dugododišnji kapiten Voždovca, Miloš Pavlović, kao slobodan igrač će napustiti klub, sa obzirom na to da nije došlo do produženja saradnje koja je istekla na kraju sezone.

Foto: Promo foto

Miloš Pavlović

Pavlović je prvi put zaigrao u dresu Voždovca 2005. godine i bio deo najvećeg uspeha kluba, kada je osvojeno 3. mesto u Superligi i tako sebe zlatnim slovima upisao u istoriju kluba iz Zaplanjske ulice.

Nakon toga fudbalski put je Pavlovića vodio u Portugal, preko Rumunije i Kipra, da bi se 2014. godine opet vratio u Voždovac, tada reorganizovan i modernizovan klub kakav poznajemo danas i poneo kapitensku traku, koja je krasila njegovu ruku godinama i koju je svojim liderstvom zalaganjem, i borbom na terenu za grb kluba zasigurno opravdao.

Prepoznali su to i navijači Zmajeva, sa kojima je Pavlović imao posebnu vezu, i uzvraćali mu aplauzima i skandiranjem njegovog imena sa tribina.

Pavlović je u dresu Zmajeva odigrao preko 200 utakmica, i postigao 8 pogodaka.

- Rukovodstvo kluba izražava zahvalnost Milošu Pavloviću za sve što je u proteklim godinama učinio za klub i za primer koji je davao, kako svojim saigračima, tako i ostalim zaposlenima u klubu. Bila je čast sarađivati sa takvim fudbalerom i čovekom, koji je pokazao prave liderske sposobnosti i koji je u svakom momentu predstavljao naš klub na pravi način. Želimo Paviki sve najbolje u daljoj igračkoj karijeri, i želimo da zna da su mu vrata našeg kluba uvek otvorena ukoliko i nakon kraja igračke karijere bude želeo da ostane u fudbalu, jer su srpskom sportu potrebni funkcioneri sa znanjem i moralnom etikom kakvu on poseduje. KAPITENU, HVALA TI ZA SVE!