Milojević o rastanku sa Zvezdom: Ima mnogo dobrih trenera


IZVOR: Republika - 12.05.2019 | 08:27


Vladan Milojević je dugo odbijao ponude bogatih klubova, ali... Sve su jače glasine da na kraju sezone odlazi iz Crvene zvezde, a iskusni stručnjak dao je intervju koji neće obradovati navijače novog-starog šampiona Srbije.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

- Možda i jesam umoran... Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga - rekao je Milojević za "Žurnal".

On je nastavio u istom ritmu.

- Velika količina emocija. Kada vodite klub koji je deo vas, onda želite da budete perfekcionista. Jako sam disciplinovan, ne znam da funkciuonišem u hatoičnoj situaciji. Nemam problem da budem samokritičan, izvinim se kad uradim nešto kako ne treba. To znaju moji igrači u svlačionici, jer to držim kao sveto mesto. Kada jednog dana budem u drugom klubu to će biti surovi profesionalizam, a ovde je sve emocija.

Milojević je na zanimljiv način odgovorio na pitanje da li navijači Crvene zvezde imaju razloga za strah.

- Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je veliki klub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera - zaključio je on.

Izgleda da se rastanak primakao...