LALATOVIĆ: OBESIO SE MOJ NESUĐENI KUM!


IZVOR: Emir SELMANI - 17.04.2019 | 03:21


Miloš Drobnjak (41) je moj nesuđeni kum, tragedija je što se obesio, poručio je za Srpski telegraf Nenad Lalatović, trener Radničkog iz Niša. Drobnjak je u mlađim kategorijama Crvene zvezde igrao sa Pericom Ognjenovićem, Goranom Drulićem i Lalom, koji je u kratkom razgovoru za naš list otkrio da je sa Milošem kao mlađi bio gotovo nerazdvojan.

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

SJAJAN MOMAK

- Tragedija je, pre svega, za njegovu porodicu. Proveli smo detinjstvo zajedno u Zvezdi, spavali jedan kod drugog često. Igrali smo zajedno u mlađim kategorijama, a potom i u Milicionaru. Poslednji put sam ga video kad sam bio trener Zvezde. Bio je sjajan momak, za drugare je davao sve. Trebalo je čak i kumovi da budemo - otkrio je Lalatović.

Drobnjak je sebi presudio početkom nedelje u Ugrinovcima, a njegovo beživotno telo pronađeno je juče. Fudbalsku karijeru posle Srbije, gde je igrao i za Spartak, gradio je u Belorusiji, Poljskoj i Bugarskoj, a povukao se 2009. godine. U poslednje vreme vodio je bitku za život supruge, koja se teško razbolela, pa je zbog toga imao i finansijske probleme. Lalatović se prisetio i da je Drobnjaku teško palo to što nije prošao u prvi tim kluba sa Marakane, što je dalje odredilo njegov fudbalski put.

PSIHIČKI SLABIJI

- Bio je malo psihički slabiji. Mislim da su njegovi problemi počeli kada nije ušao u prvi tim Zvezde. Bio je tada i zaljubljen, jedna devojka ga je ostavila i više nije uspeo da se oporavi od toga. Želeo bih ovom prilikom i da uputim saučešće njegovoj porodici jer je njima najteže. Pomagali smo mu mnogo puta kad smo mogli, ali, eto, preminuo je i ostaje velika žal jer, ponavljam, bio je sjajan čovek.