Smiljanić: Svi su svesni da smo mi favoriti protiv Radničkog


IZVOR: Tanjug, Republika - 16.04.2019 | 14:21


Iskusni fudbaler Partizana Milan Smiljanić, pred prvi polufinalni meč Kupa Srbije sa Radničkim iz Niša, izjavio je da je njegov tim favoriti bez obzira na stanje na tabeli Superlige.

Foto: Starsport

Milan Smiljanić

- Očekujem da prođemo. Ne bežimo od toga da smo favoriti, iako su oni drugi na tabeli. Utakmica protiv Čukaričkog je pokazala da možemo iako dosta ljudi ne veruje u to. Verujem u sebe i svoje saigrače i siguran sam da Partizan može da igra u finalu - rekao je Smiljanić novinarima.

Vezista Partizana istakao je da bi osvajanje Kupa spasilo sezonu, u kojoj je bilo momenata kada je moral ekipe bio u padu.


- Bilo je trenutaka kada smo gubili samopouzdanje, ali ovakve utakmice vraćaju nas na pravi put. Sada je najbitnije da uzmemo taj Kup i da spasemo sezonu. Bilo je i biće teških trenutaka, ali za Partizan se igra srcem - rekao je on.

Smiljanić smatra da Partizan ima kvalitetnije igrače od Radničkog, iz koga je izdvojio samo Nikolu Drinčića.

- Ne bih nikog izdvajao sem Drinčica. Svi su svesni da smo mi favoriti i da imamo bolje igrače. Samo što smo imali taj pad, što psihološki, pali smo malo u svojim glavama, ali veliki smo favoriti i to moramo da pokažemo. Odigrali smo dosta slabijih utakmica ove sezone. Dešava se u svim velikim klubovima. Ima stresa, igra se pod tenzijom, pritiskom. To se rešava pobedama kao u ovoj poslednjoj utakmici - zaključio je Smiljanić.

Prvi polufinalni meč između Partizana i Radničkog iz Niša igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.