ŽREB JE REKAO SVOJE: Branilac trofeja kod kuće vodi bitku za polufinale - glavnog favorita očekuje ne baš lako gostovanje!


IZVOR: Vladimir Vorih - 07.03.2024 | 13:54


Favorit za osvajanje trofeja možda jeste poznat, ali ni ostalim klkubovima niko ne može da oduzme barem nadu.

Foto: FS Rasinskog okruga
ŽREB JE REKAO SVOJE: Branilac trofeja kod kuće vodi bitku za polufinale - glavnog favorita očekuje ne baš lako gostovanje!

Kup takmičenje neretko obiluje iznenađenjima, ali je veliko pitanje da li se ono može i dogoditi u aktuelnoj sezoni, barem kada je u pitanju najmasovnije takmičenje u okviru Fudbalskog saveza Rasinskog okruga.

 

U ovosezonskom takmičenju ostalo je još osam klubova, a žrebom su određeni parovi četvrtfinala u kojem su svoje mesto našla tri srpskoligaška kluba, četiri člana zonskog takmičarskog ranga, kao i jedan predstavnik Prve rasinske okružna lige.

Potpuno je jasno da je veliki favorit za osvajanje trofeja ekipa kruševačkog Trayala koja je neprikosnoveni lider Srpske lige Istok sa 16 pobeda u isto toliko odigranih prvenstvenih mečeva, a u borbi za polufinale gostovaće u Varvarinu ekipi Temnića 1924 koja trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli Zone Zapad.

Zasigurno veliku pažnju lokalnh ljubitelja fudbala privući će i meč u kojem će jedini pedstavnik petog takmičarskog ranga, Rubin iz Donjeg Stupanja dočekati Trstenik PPT.

Foto: FS Rasinskog okruga

Žreb je rekao svoje - parovi četvrtfinala Kupa FSRO

 

- Parovi četvrtfinala Kupa Fudbalskog saveza Rasinskog okruga:

Meševo (Meševo) - Župa (Aleksandrovac)

Temnić 1924 (Varvarin) - Trayal (Kruševac)

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Vinogradar (Zleginje)

Rubin (Donji Stupanj) - trstenik PPT (Trstenik)

Mečevi četvrtfinala Kupa Fudbaslkog saveza Rasinskog okruga na programu su 27. marta, a utakmice će se igrati na stadionima prvoimenovanih ekipa. Pobednici navedenih duela obezbediće plasman u polufinale

Da podsetimo, u prethodnoj sezoni pehar namenjen pobedniku Kupa FS Rasinskog okruga osvojila je ekipa Meševa koja je u finalnom susretu na stadionu "Mladost" u Kruševcu savladala Jedinstvo 1936 nakon izvođenja jedanaesteraca rezultatom 11:10. U regulrnom delu meč je okončan bez golova 0:0.

 

BONUS VIDEO: