TRANSFER BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA?! Prvoligaš plaća obeštećenje za bivšeg fudbalera Crvene zvezde!


IZVOR: Republika - 11.09.2023 | 20:16


Da li je na pragu realizacije najveći transfer Prve lige Srbije?

Foto: Starsport
TRANSFER BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA?! Prvoligaš plaća obeštećenje za bivšeg fudbalera Crvene zvezde!

Nakon dve godine u Super ligi Srbije tim iz Lazarevca je aktuelnu takmičarsku godinu započeo u prvoligaškom karavnu, ali sa velikim ambicijama za ekspresni povratak u najjači rang takmičenja u našoj zemlji.

Otvorila je Kolubara sezonu u Prvoj ligi Srbije na gostovanju u Vršcu gde je zabeležen minimalni poraz, nakon toga upisan i trijumf nad Mačvom pred svojim navijačima, što je donekle stabilizovalo situaciju. Zabeležio je tim iz Lazarevca dva remija (Sloboda i Metalac), na koje je "nabacio" poraz na Ubu (3:2) i pobedu protiv Radničkog sa Novog Beograda (2:0). Trenutno ekipa drži osmo mesto na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova.

Transfer pijaca u našoj zemlji završava se 15. septembra, a danas je iz izvora bliskog klubu iz Lazarevca stigla informacija koja je obradovala sve simpatizere Kolubare. Čelni ljudi kluba pokušavaju da u svoje redove pred sam kraj prelaznog roka dovedu Marka Mirića (36), iskusnog ofanzivna koji trenutno brani boje Mladosti iz Lučana. 

Foto: Starsport

Mirić u dresu Spartaka na meču protiv Zvezde

Po informacija do kojima smo stigli uprava je spremna da plati i određeno obeštećenje kako bi osvajač prvenstva i kupa Srbije u dresu Crvene zvezde stigao u Lazarevac. Mirić je u karijeri branio boje između ostalog i Radničkog 1923 (Kragujevac), Borca (Banja Luka), KSC Lokerena (Belgija), Slavena Belupo (Hrvatska), Minska (Belorusija), Spartaka (Subotica), Metalca i Vodojaža.

Mirić je od starta sezone zabeležio pet nastupa u dresu tima iz Lučana, za 362 provedena minuta na terenu uspeo je da asistira za jedan pogodak, dok svoje prezime nije upisivao u listu strelaca.

BONUS VIDEO: