VELEOBRT: Saradnja je pre par dana dogovorena, ali je ista danas iznenada prekinuta!


IZVOR: Milan Đorđević - 05.07.2023 | 16:01


Novi zonaš sa novajljom na klupi ide ulazi u pripreme za predstojeću sezonu.

Foto: FK Dinamo Jug
VELEOBRT: Saradnja je pre par dana dogovorena, ali je ista danas iznenada prekinuta!

Pre par dana je bilo priče o nastavku njegovog angažmana na klupi Plantaže, ali je sada sa obe strane stigla informacija da je Đorđević promenio sredinu.

Goran Đorđević, sada već bivši strateg tima iz Donjeg Stopanja je u završnici Zone Jug, na klupi Plantaže zabeležio učinak od tri trijumfa, jednog remija i dva poraza. Uprava Plantažera je pre pad dana potvrdila da je Đorđević krenuo u sklapanje igračkog kadra za sledeću sezonu i da će pokušati sa njim napad na sam vrh tabele, ali je došlo do veleobrta.

Đorđević je u dogovoru sa upravom kluba odlučio da promeni sredinu, i u predstojećem periodu Plantaži predstoji pronalazak novog šefa stručnog štaba. Iz kluba su tim povodom kratko poručili:

- Goranu se zahvaljujemo na saradnji i želimo puno sreće i uspeha u novom klubu. Plantažeri nemaju vremena za čekanje i previše osvrtanja, krenuli su u potragu za novim trenerom. Ubrzo ćemo saznati i verovatno predstaviti, ko će to biti videcemo u narednih nekoliko dana.

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

Đorđević na klupi Dinama za novu sezonu

Stigla je i ubrzo potvrda sa "druge adrese" gde će Goran Đorđević nastaviti sa radom. Fudbalski klub Dinamo Jug je obelodanio da će Đorđević u predstojećem periodu voditi njihov igrački kadar. Ekipa je u nedavno završenom prvenstvu Pčinjske okružne lige pored svog imena "upisala" 54 bodova, što je bilo dovoljno za titulu vicešampiona, ali i plasman u Zonu Jug.

U predstojećoj sezoni novajlija u zonskom rangu planira da izvrši određene promene u igračkom kadru, kako bi ekipa bila konkurentna u novoj ligi. Dolaskom Đorđevića, bivšeg igrača između ostalo Hajduka iz Kule i Radničkog iz Niša, ciljevi su dodatno ojačani. Novi trener Dinama je u prethodnom periodu bio šef stručnog štaba Moravca (Mrštane), Radana (Lebane), Dubočice (Leskovac), Jedinstva iz Grdelice i Plantaže, gde je imao i poslednji angažman je prihvatio poziv uprave novog zonaša.

BONUS VIDEO: