DRAMA SREĆNOG KRAJA: Svoje su odradili na terenu, ali im je za potpuni uspeh bio neophodan i pozitivan rezultat na drugom igralištu - minuti su prolazili kao večnost! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 12.06.2023 | 17:10


Neviđena drama zabeležena je u borbi za opstanak.

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište
DRAMA SREĆNOG KRAJA: Svoje su odradili na terenu, ali im je za potpuni uspeh bio neophodan i pozitivan rezultat na drugom igralištu - minuti su prolazili kao večnost! (FOTO GALERIJA)

Prethodnog vikenda velika drama zabeležena je u okviru 30. kola Vojvođanske lige Sever. Dešavanja u gornjem domu odavno su rešena i ekipa Bratstva 2019 iz Prigrevice je još pre mesec i po dana obezbedila plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina, ali se sa velikim nestrpljenjem išekivao rasplet u borbi za opstanak.

 

Glavni protagonisti drame bile su ekipe Vojvodine iz Bačkog Gradišta i Radničkog 1918 iz Ratkova, a oba tima su sa gostujućih terena tražila put ka očuvanju statusa vojvođanskog ligaša.

Fudbaleri iz Bačkog Gradišta gostovali su u Zmajevu ekipi Obilića i nakon velike borbe zabeležili su trijumf rezutatom 3:1. Međutim, za slavlje bilo ime je neophodno da fudbaleri iz Ratkova na gostovanju u Čonoplji ne zabeleže trijumf.

Meč u Zmajevu okončan je pre završetka susreta u kojem su se sastale ekipe Sloge i Radničkog 1918, a naredne fotografije govore same za sebe kako su minuti proticali u iščekivanju vesti iz Čonoplje,...

POGLEDAJ GALERIJU

 

Na kraju, a ekipu Vojvodine stigla je informacija da su Sloga i Radnički 1918 podelili bodove rezultatom 1:1 i usledilo je veliko slavlje igrača i stručnog štaba sportskog kolektiva iz Bačkog Gradišta.

- Vojvođanska liga Sever, 30. kolo:

Obilić (Zmajevo) - Vojvodina (Bačko Gradište) 1:3 (1:2)

Sloga (Čonoplja) - Radnički 1918 (Ratkovo) 1:1 (0:0)

POGLEDAJ GALERIJU

 

Vojvodina je na kraju uspela da se izbori za 13. poziciju na tabeli severne grupe vojvođanskog fudbala sa 36 osvojenih bodova, dok će ekipa iz Ratkova sa bodom manje osvojenim u aktuelnoj sezoni, od naredne jeseni morati da krene u žetvu bodova u nižem takmičarskom rangu, Područnoj fudbalskoj ligi Sombor.

 

 

 

BONUS VIDEO: