UOČI ISTORIJSKIH DUELA: Grafosi spremno dočekuju prvi baraž meč protiv Surduličana! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 31.05.2023 | 11:38


Poslednje pripreme su obavljene.

Foto: RFK Grafičar
UOČI ISTORIJSKIH DUELA: Grafosi spremno dočekuju prvi baraž meč protiv Surduličana! (FOTO GALERIJA)

Fudbaleri RFK Grafičara ligaški deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončali su na trećoj poziciji sa skorom od 17 pobeda, devet remija i 11 poraza, čime su obezbedili i plasman u baraž mečeve nakon kojih će biti poznati i poslednji učesnici superligaškog karavana za sezonu 2023/24.

 

Popularni "grafosi" će se u poslednjoj prepreci pred ispisivanje istorije, sastati sa surduličkim Radnikom, a prvi susret dve ekipe odigraće se u sredu 31. maja sa početkom od 18 časova, a meč će biti odigran sa stadionu Fudbalskog kluba Voždovac, popularnom "krovu" Tržnog centra "Stadion".

Uoči navedenog meča, trener Marko Neđić je sa svojim stručnim štabom i igračkim kadrom, odradio poslednje pripreme pred navedeni baraž meč na terenu voždovačkog stadiona, a kako je to izgledalo možete pogledati na sledećim fotografijama. POGLEDAJ GALERIJU

 

Da podsetimo, nakon današnjeg susreta u srpskoj prestonici, revanš meč navedenim protivnika biće odigran u nedelju 4. juna u Surdulici kada će bolji iz dvomeča obezbediti učešće u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala za sezonu 2023/24.

 

BONUS VIDEO: