UPISALI SU SE U KLUPSKE ANALE: Jubilej Luisa Ibanjeza i Filipa Vasiljevića! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 07.03.2023 | 18:43


Svoja imena su upisali u anale kluba...

Foto: RFK Grafičar
UPISALI SU SE U KLUPSKE ANALE: Jubilej Luisa Ibanjeza i Filipa Vasiljevića! (FOTO GALERIJA)

Prethodnu jesen fudbaleri RFK Grafičara okončali su ubedljivim porazom u velikom derbiju protiv IMT-a rezultatom 0:3, a start prolećnog dela šampionata prolazi u identičnim ostvarenjima.

 

U prva dva meča nastavka takmičenja, a oba su odigrana na domaćem terenu, "grafosi" su doživeli neuspehe. Bodove sa beogradske "Marakane" prvo je odneo pančevački Železničar (0:1), a zatim je trijumf na terenu sa veštačkom travom zabeležio i RFK Novi Sad 1921 koji je doskorašnjeg vicešampiona savladao rezultatom 2:0.

Nakon navedenih susreta Grafičar je znatno pokvario svoj položaj na tabeli prvoligaškog karavana i od kluba kojeg su mnogi videli kao tim koji će direktno obezbediti plasman u srpsku fudbalsku elitu, došlo se do toga da će "grafosi" strepeti i za poziciju koja vodi u baraž za popunu Super lige Srbije.

I pored svega, pred meč sa novosadskim "kanarincima" održana je mala svečanost tokom koje su dvojici fudbalera "ljubičastih" uručeni prigodni pokloni.

Naime, Lusi Ibanjez i Filip Vasiljević su nedavno stigli d obroja od 50 odigranih mečeva u dresu RFK Grafičara, a klub im je tim povodom uručio dresove sa "brojem 50". POGLEDAJ GALERIJU

 

Kada je reč o nastavku šampionata, već narednog vikenda "grafose" očekuje veliko iskušenje u Kruševcu, gde će se sastati sa ekipom Trayala. Biće to duel dve ekipe koje neplanirano na startu prolećnog dela sezone beleže rezultate koji nisu na novou oekivanih.

 

 

 

BONUS VIDEO: