NAKON SVIH DEŠAVANJA, OGLASIO SE I SPORTSKI DIREKTOR: Mrkela je imao šta da poruči armiji navijača!


IZVOR: Vladimir Vorih - 03.02.2023 | 16:58


"Romantika" je ponovo u modu.

Foto: Starsport
NAKON SVIH DEŠAVANJA, OGLASIO SE I SPORTSKI DIREKTOR: Mrkela je imao šta da poruči armiji navijača!

Put od potpune konfuzije do apsolutne euforije, prošao je klub sa Omladinskog stadiona u roku od samo nekoliko meseci.

 

Tokom prethodne jeseni mnogi su pomislili da pomoći slavnom klubu sa stare Karaburme nema, ali dolaskom novog rukovodstva, sve se promenilo.

"Romantičari" ne samo da su uspeli da opstanu na srpskoj fudbalskoj mapi, već su prethodnih dana realizovali tri transfera kojima ne bi mogli da se podiče ni klubovi u višim rangovima takmičenja. Opremu plavo-bele boje prvo je poneo Milan Lola Smiljanić nekadašnja vedeta beogradskog Partizana. Njemu se priključio Andrija Kaluđerović nekadašnja gol mašina Crvene zvezde, a poslednje bombastično pojačanje stiglo je u liku i delu Filipa Kasalice koji je kao i Kaluđerović u fudbalski svet krenuo sa Omladinskog stadiona i koji je dve i po sezone proveo u crveno-belom dresu.

Nakon svih transfera koji su ove zime uzdrmali srpsku sportsku javnost, medijima se obratio i sportski direktor Andrej Mrkela, koji je tom prilikom izjavio:

- Veoma sam srećan zbog njihovog dolaska. To su igrači koji osećaju klub i znaju kako diše. O njihovim kvalitetima ne treba puno pričati. Imaće neopisiv značaj u ostvarenju naših ciljeva.

Foto: OFK Beograd

Oni vraćaju "romantičare" na stare staze uspeha

 

Da podsetimo, plavo-beli nakon jesenjeg dela šampionata zauzimaju petu poziciju na tabeli Srpske lige Beograd sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza. Prvi prolećni prvenstveni susret OFK Beograd će odigrati u Dobanovcima protiv ekipe Budućnosti. Meč je na programu 4. marta.

 

 

 

BONUS VIDEO: