Glasaj za dresove Region Istočne Srbije – Zona Zapad!


IZVOR: Republika - 31.01.2023 | 10:26


Nastavlja se prepoznatljiva akcija MerkurXtipa, koja će ove nedelje pomoći nekom klubu iz Zone Zapad, regiona Istočne Srbije.

Foto: Promo
Glasaj za dresove Region Istočne Srbije – Zona Zapad!

Počinje novo glasanje za dresove, konstantno se povećava spisak klubova kojima je MerkurXtip do sada pomogao sportskom opremom, a sve njih su njihovi navijači i pratioci izglasali putem društvenih mreža.

 

Ove nedelje očekuju se navijači da se angažuju i jednostavnim glasanjem „poguraju“ svoj omiljeni tim do pobede, a mogu da biraju među ovim klubovima: Blagotin (Poljna), Mladi borac (Sedlare), Morava (Ćuprija), Župa (Aleksandrovac), Jedinstvo (Kruševac), Jedinstvo (Mijatovac), Juhor (Obrež), Kušiljevo, Majdevo (Kupci), Orlovi (Jasenovo). U prošlom glasanju za ovu ligu, trijumfalno je završila ekipa Lugomira iz Rakitova, pa čekamo nekog novog dobitnika dresova.

Za sve dosadašnje pobede, zaslužni su navijači i pratioci MerkurXtipa na Instagramu. Sistem glasanja je jednostavan i već dobro poznat, određen je žreb, a broj glasova iz kola u kolo određuje pobednika. Neretko se dešavaju velike borbe rivala i komšija u raznim ligama, gde je za po nekoliko glasova rezultat prevagnuo na jednu stranu, pa vas i ovoga puta pozivamo da navijate i podržite svoj klub. Zato pratite Instagram objave MerkurXtipa i glasajte na storijima koji traju jedan dan. Navijajte i pomozite svom klubu!

 

BONUS VIDEO: