PRVO POJAČANJE RUDARA, I TO KAKVO: Lučić i trener Đurić bili i ostali dobitna formula za uspeh!


IZVOR: Milan Đorđević - 30.01.2023 | 19:51


Prvi novajlija u redovima tima iz Brasine.

Foto: Privatna arhiva/Filip Lučić
PRVO POJAČANJE RUDARA, I TO KAKVO: Lučić i trener Đurić bili i ostali dobitna formula za uspeh!

Rudar trenutno igra treću vezanu sezonu u Mačvanskoj okružnoj ligi. Prošle dve je na kraju završio na četvrtoj poziciji, ali je ove godine situacija dosta drugačija.

Na zimsku pauzu ekipa je otišla sa pozicije ispod crte. Učinak 5-2-8 ih je na zimsku pauzu ostavio sa zaostatkom od jednog boda u odnosu na prvi tim iznad zone ispadanja. Na proleće se očekuje velika borba kako bi se sačuvalo članstvo u ligi, a u tom periodu pomoći će im od danas i Filip Lučić.

Filip dolazi iz redova fudbalskog kluba Tabanci, može da pokrije više pozicija na terenu. Prošao je sve selekcije Zvorničke Drine i nakon toga je napravio pauzu zbog fakulteta. Sa ekipom Drine je uspeo da odigra i dve utakmice u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

POGLEDAJ GALERIJU

Lučić je ekskluzivno za naš portal povodom prelaska u novi klub izjavio:

- O klubu sam čuo samo lepe reči, dosta se brine o igračima i navijači uvek ima razumevanja kako za klub, tako i za igrače koji nastupaju za njega. Dolazim u sredinu u kojoj poznajem igrače, sa nekima sam već igrao. Sa trenerom Đurićem sam več sarađivao u Radničkom iz Karakaja i u Tabancima, Rudar će biti naš treći zajednički klub. Daću sve od sebe da postignemo što bolje rezultate i da se klub vrati na staze stare slave. Želim da se zahvalim predsedniku kluba na ukazanom poverenju. Takođe i bivšim igračima i upravi kluba Tabanci želim sve najbolje u nastavku sezone. 

Prolećni deo prvenstva Rudar startuje pred svojim navijačima protiv sastava Jevremovca. Prvi susret ova dva tima završen je minimalnom pobedom tada domaćeg tima u Jevremovcu.

BONUS VIDEO: