KADA CRNA TROJKA SLAVI: Ovako je dočekana pravoslavna Nova godina! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 16.01.2023 | 11:52


U duhu srpstva i pravoslavlja.

Foto: Instagram.com/ultrasgrupesrbijaa
KADA CRNA TROJKA SLAVI: Ovako je dočekana pravoslavna Nova godina! (FOTO GALERIJA)

KFK Ravna Gora na fudbalskom nebu Srbije egzistira od 2020. godine, ali je ovaj "mali" beogradski klub vrlo brzo prigrabio simpatije velikog broja ljubitelja fudbala u prestonici.

 

Nakon uspešno prebrođenog međuopštinskog ranga takmičenja, klub se trenutno takmiči u Prvoj beogradskoj ligi - "grupa A", a tokom jesenjeg dela sezone u petom stepenu srpskog klupskog fudbala ostvarili su skor od tri pobede, dva remija i osam poraza što im je bilo odovoljno za 12. poziciju i tokom predstojećeg proleća očekuje ih borba za opstanak u prvoj beogradskoj ligi.

Ono što svakako predstavlja zaštitini znak ovog kluba, jesu njegovi navijači. Popularna "Crna trojka" na utakmicama Ravne Gore neretko pravi pravu južnoameričku atmosferu, a pripadnici ove grupe pe samo nekoliko dana upriličili su i proslavu dočeka Pravoslavne Nove godine i to gde drugo, nego upravo na Ravnoj Gori. POGLEDAJ GALERIJU

 

Priliku za nadoknađivanje prošuštenog u prvom delu šampionata, ekipa KFK Ravne Gore imaće na prolećnoj premijeri, kada će gostovati u Velikom Selu, ekipi Dunava. Prvi ovosezonski duel dva tima okončan je bez pobednika rezultatom 1:1.

Potpuno je jasno da će "Crna trojka" i u narednom periodu biti uz svoj klub i pomoći im da i naredne jeseni budu deo prve beogradske lige, a svi u klubu se nadaju da će Ravna Gora u godinama pred nama krenuti i ka višim rangovima srpskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: