SERIJA BEZ KRAJA: Hajduk angažovao i peto pojačanje - u Sremu će se igrati pakleni fudbal!


IZVOR: Republika - 14.01.2023 | 15:41


Još jednom se potvrđuje da će Sremska liga predstojećeg proleća biti jedno od najuzbudljivijih takmičenja kada je srpski klupski fudbal u pitanju.

Foto: FK Hajduk Beška
SERIJA BEZ KRAJA: Hajduk angažovao i peto pojačanje - u Sremu će se igrati pakleni fudbal!

Fudbaleri Hajduka iz Beške prethodne jeseni u okviru Sremske lige ostvarili su skor od sedam pobeda i po četiri remija i poraza, što je bilo dovoljno za šestu poziciju u okviru petog ranga srpskog fudbalskog takmičenja.

 

Klub iz mesta u opštini Inđija pokušaće tokom nastavka šampionata da nadoknadi bodovni zaostatak u odnosu na ekipe koje trenutno drže čelnu poziciju i uključe se u borbu za plasman u viši rang, Vojvođansku ligu Jug.

U tom cilju klub je već angažovao četvroticu pojačanje među kojima su i Srđan Matić fudbaler koji je pre dve godine matirao i golmana Crvene zvezde na beogradskoj "Marakani", kao i Boško Gajić desnokrilni napadač koji u Bešku stiže iz Podunavca iz Belegiša, člana vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana.

Peto pojačanje ekipe Hajduka stiže iz redova Jedinstva iz Rumenke. U pitanju je Radmilo Milenković, dvadesetjednogodišnji odbrambeni fudbaler koji je svoju fudbalku karijeru započeo u redovima novosadskog Proletera, a još je na stupao i za Jedinstvo iz Stare Pazove, Vojvodinu 1928 iz Perleza i već pominjani klub iz Rumenke čiji je član bio poslednjih godinu i po dana.

Foto: FK Hajduk Beška

U Beškoj se formira drim tim - Radmilo Milenković

 

Da podsetimo, ekipa Hajduka u prolećni deo sezone ulazi utakmicom u Deču gde će se sastati sa ekipom Sremca. Prvi meč dve ekipe koji je odigran na startu ovogodišnjeg takmičenja, 13. avgusta, pripao je fudbalerima Hajduka koji su slavili minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: