GORI STARA KARABURMA: Redovi ispred Omladinskog stadiona! (FOTO GALERIJA, VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 17.12.2022 | 15:01


Povratak u budućnost.

Foto: OFK Beograd
GORI STARA KARABURMA: Redovi ispred Omladinskog stadiona! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Nekada su bili deo fudbalske elite, osvajali su najvrednije nacionalne trofeje, ali prethodnih godina suočavaju se sa velikim problemima.

 

OFK Beograd već nekoliko sezona tavori u nižim rangovima takmičenja u okviru srpskog fudbala. U aktuelnoj sezoni takmiče se u trećem rangu, Srpskoj ligi Beograd gde su nakon prvo dela šampionata sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza zauzeli petu poziciju i svi na Staroj Karaburmi nadaju se da će već tokom predstojećeg proleća moći da se uključe u borbu za plasman u Prvu ligu Srbije.

Prethodnih meseci svi u klubu usmereni su ka oporavku nekadašnjeg giganta, a u tom cilju danas je na Omladinskom stadionu na Staroj Karaburmi ponovo otvoren "Butik pobednik" koji u svom asortimanu ima proizvode sa logotipom OFK Beograda. POGLEDAJ GALERIJU

 

Svečano otvaranje odigralo se u subotu 17. decembra od 13.30 časova, a redovi koji su zabeleženi ispred fudbalskog zdanja pokraj Bogoslovije, samo govore u prilog da se u srpskoj prestonici gaje posebne emocije prema ovom fudbalskom kolektivu.

 

 

Fudbaleri OFK Beograda trenutno su na zimskom odmoru, a u borbu za vrh srpskoligaškog karavana započeće narednog proleća iz Dobanovaca gde će odmeriti snage sa ekipom Budućnosti. Prvi susret dve ekipe odigran je na Omladinskom stadionu 13. avgusta i okončan je bez pobednika rezultatom 1:1.

 

BONUS VIDEO: