KAMIONDŽIJE SVE JAČE: Dete Partizana stiglo u Priboj - FAP punim gasom hita ka Prvoj ligi!


IZVOR: Vladimir Vorih - 13.12.2022 | 19:56


Dvojica igrača su već stavili paraf na ugovor, ali rukovodstvo pribojskog kluba na tome ne želi da stane.

Foto: FK FAP Priboj
KAMIONDŽIJE SVE JAČE: Dete Partizana stiglo u Priboj - FAP punim gasom hita ka Prvoj ligi!

Pribojski FAP jesenju sezonu u okviru Srpske lige Zapad okončao je na trećoj poziciji, ali je očigledno da se niko u klubu ne zadovoljava ostvarenim.

 

Prethodnih dana na vernost pribojskom srpskoligašu obavezali su se Obiora Odita, nekadašnji fudbaler Partizana, kao i Jasin Rašljanin koji je u redove "Kamiondžija" stigao iz Tutina

Ovoga puta ugovor sa ekipom FAP-a potpisao je i dojučerašnji fudbeler čajetinskog Zlatibora, Filip Žinić. Mladi dvadesetogodišnji Užičanin igra na poziciji defanzivnog veznog igrača. Prošao je omladinsku školu beogradskog Partizana, a zatim je bio standardni član Sloge iz Požege. Kao fudbaler lučanske Mladosti zabeležio je jedan nastup u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala, a kao što j već rečeno, u redove pribojskog FAP-a, dolazi iz Zlatibora čiji je dres nosio u prethodnih šest meseci.

Foto: FK FAP Priboj

Filip Žunić - treće zimsko pojačanje FAP-a

 

Za ekipu iz Čajetine u aktuelnoj sezoni zabeležio je deset nastupa.

Ekipu FAP Priboja na proleće očekuje velika borba sa Smederevom 1924 i čačanskim Borcem 1926 kada je u pitanju borba za sam vrh tabele i plasman u Prvu ligu Srbije, a pohod ka ostvarenju cilja popularne "Kamiondžije" će započeti iz Arilja gde će na otvaranju drugog dela sezone gostovati ekipi Budućnosti.

 

 

 

BONUS VIDEO: