OTKRIVENA TAJNA DILETE LEOTE: Evo šta radi dok Svetsko prvenstvo ulazi u svoju završnicu! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 03.12.2022 | 14:23


Jedna od najatraktivnijih televizijskih voditeljki ne propušta fudbalske mečeve, ali očigledno joj dueli na svetskoj fudbalskoj smotri nisu prioritet.

Foto: Instagram.com/dilettaleotta
OTKRIVENA TAJNA DILETE LEOTE: Evo šta radi dok Svetsko prvenstvo ulazi u svoju završnicu! (FOTO, VIDEO)

Dileta Leota, italijanska TV voditeljka zaštitno je lice jedne od najboljih šampionata Starog kontinenta, Serije A. S obzirom da italijanska fudbalska reprezentacija nije izborila plasman na ovogodišnje Svetsko prvenstvo koje se održava u Kataru, čini se da mečevi ovog takmičenja za nju nisu prioritet, pa pauzu u prvenstvu na apeninskom poluostrvu i dalje posvećuje fudbalu, ali ne onome koji se odigrava u zemlji Persijskog zaliva.

 

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija iz doma zanosne plavuše, a na iznenađenje opšte poipulacije, vidi se kako prati snimak susreta koji je odigran polovinom meseca novembra, a u kojem su snage odmerile ekipe OFK Lug 2020 i Resnik u okviru 13. kola Međuopštinske lige Beograd - "grupa B".

Naravno, potpuno je jasno da je u pitanju fotomontaža i dobra šala malog kluba iz srpske prestonice, ali se mora istaći da je u pitanju i dobar marketinški trik rukvodstva kluba kako bi se skrenula pažnja fudbalske javnosti kako na sam klub, tako i na rang takmičenja, ali i uopšte na niže srpske fudbalske lige.

Foto: OFK Lug 2020

Dileta Leota

 

Napomenućemo samo da je navedeni susret između OFK Lug 2020 i Resnika odigran 13. novembra ove godine. Domaća ekipa je slavila rezultatom 1:0, a susret je obeležio evrogol fudbalera OFK Lug 2020, Nenada Raševića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFK LUG 2020 (@ofk_lug)

 

Kao što je već rečeno, OFK Lug 2020 takmiči se u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" i jesenji deo šampionata okončali su na desetoj poziciji sa skorom od dve pobede, isto toliko remija i osam poraza. Mlada ekipa sa opštine Zvezdara, iz Ulice Nikole Grulovića, u ovom momentu daleko je od plasmana u viši rang takmičenja, ali s obzirom na "podršku" koja stiže i sa "Čizme", jasno je da će ovaj klub svakako skrenuti pažnju ljubitelja fudbala na sebe.

 

 

 

BONUS VIDEO: