TRI BODA IDU U TOBOLAC: Orlovi petardom počastili Toljevčane!


IZVOR: Republika - 24.10.2022 | 13:56


U 13. kolu Druge Rasinske okružne lige Beli Orlovi gostovali su u Toljevcu ekipi Mladosti. Bodovi idu za Tobolac, rezultat na kraju meča bio je 5:0 u korist gostujućeg sastava.

Foto: FK Beli Orlovi Tobolac
TRI BODA IDU U TOBOLAC: Orlovi petardom počastili Toljevčane!

Posle dva vezana poraza Beli Orlovi su na gostvanju u Toljevcu otišli sa namerom da se vrate na pobednički kolosek. Od samog starta meča gostujući igrači ustremili su se ka golu Građanina. 

 

 

Nizale su se prilike na strani domaćina sve do 27. minuta kada je viđen prvi gol. Namestio je loptu na nekih 20-25 metara Lazović i odličnim udarcem doveo je goste u vođstvo. Posle gola situacija na terenu se dodatno rasplamsala. 

Pojurili su igrači Mladosti da do poluvremena izjednače i imali su svoje prilike za to, ali je ekipa Belih Orlova odlično bila postavljena na svojoj polovini. Imali su i napadači gostiju šanse da dupliraju svoju prednost. Ipak mreže su do isteka prvih 45 minuta mirovale, na pauzu se otišlo sa rezultatom iz 27. minuta.

Glavni sudija na meču David Veljković u prvom poluvremenu je imao dosta posla. Čak četiri žuta kartona podelio je za prvih 45 minuta igre. Po dva puta opomenuti su igrači oba tima.

Posle pauze trener gostiju pravi dve izmene, ispostaviće se jedna i ključna za ishod meča. U svlačionici ostaju Vučić i Džekić, dok na teren ulaze Milićević i Tošić.

Drugo poluvreme kreće isto kao i prvo. Orlovi "obleću" gol Mladosti i pokušavaju da uvećaju svoju prednost. Igrao se 61. minut kada je Ničić spojio Lazovića sa golom i to je 2:0 za goste. 

Da se reši pitanje pobednika pobrinuo se zlata vredna rezerva sa klupe Miličević. U razmaku od dva minuta postiže dva gola i postavlja rezultat meča na 4:0 u korist Belih Orlova.

Tačku na meč svojim golom stavlja takođe igrač sa klupe. Posle samo osam minuta na terenu Egerić postiže gol za konačnih 5:0.

Mladost (Toljevac) - Beli Orlovi (Tobolac) 0:5 (0:1)

Mladost: Građanin (od 78' Jovanović), Radivojević, Nikolić (od 35' Tasić), Stanković, Milenković, Petković, Anđelković, Bogićević, Savić, S. Ćirić, V. Ćirić.

Beli Orlovi: Arsić, M. Vučić (od 46' Tošić), Matić, Džekić (od 46' Milićević), Popović, Ž. Vučić, Todorović, Trošić, Ničić, Đokić (od 72' Egerić), Lazović.

BONUS VIDEO: