IZAŠAO NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM, A ONA MU PRIREDILA OVO U RESTORANU: Kad je video šta mu se sprema, učinio je najluđi potez


IZVOR: Republika - 15.10.2023 | 09:04


Mladić ju je samo posmatrao pre nego što je rešio da uradi nešto što ne bi svako

Foto: pixabay.com
IZAŠAO NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM, A ONA MU PRIREDILA OVO U RESTORANU: Kad je video šta mu se sprema, učinio je najluđi potez

Jedna TikTokerka objavila je priču o svom poslednjem iskustvu sa muškarcem, s kojim je prvi put izašla na piće.

Kada je videla da ju je odveo u restoran u kojem se služe veoma ukusni morski plodovi, naručila je umesto pića tanjir sa ostrigama.

Dok je on ispijao piće, ona je već pojela čak 48 ostriga za stolom! Muškarac je u jednom momentu ustao, navodno otišao u toalet, ali zapravo je pobegao kući.

Ispostavilo se da nije hteo da plati više od jednog pića to veče za oboje, kao i da nije očekivao da će TikTokerka tako navaliti na ostrige kao da joj je poslednji obrok u životu.

- Čekala sam ga pola sata da se vrati. Kad sam shvatila da je pobegao kući, sutradan smo se čuli i rekla sam mu da je ružno da se beži sa sastanka. Poručio mi je da ju je pozvao na piće, a ne na večeru, te da može da joj pošalje novac za piće koje je on pio to veče - rekla je TikTokerka.

U njenu odbranu stalo je manje TikTokera, smatrajući da su ostrige zaista mamac za večeru i da nije uradila ništa loše.

“Umesto da je stojički ostao s tobom za stolom, pobegao je kao kukavica”, napisala je jedna devojka.

Ipak, bilo je više onih koji su iskritikovali TikTokerku.

“Ne možeš izaći sa novom osobom u svom životu prvi put na piće i krenuti na svoju ruku da naručuješ. Možda nije imao novca kod sebe za nešto više, možda si ga samo razočarala”, napisao je jedan momak.