PAO MU MRAK NA OČI: Pilot vitlao sekirom na aerodromu, a onda se okrenuo ka kolegama i HAOS JE BIO NEIZBEŽAN!


IZVOR: Republika - 19.08.2023 | 08:47


Ne mogavši više da podnese gužvu koja se iz neverovatno glupog razloga stvara svakog dana, pilot je odlučio da problem reši na ekstreman i nasilan način

Foto: Youtube printscreen/CBS Colorado
PAO MU MRAK NA OČI: Pilot vitlao sekirom na aerodromu, a onda se okrenuo ka kolegama i HAOS JE BIO NEIZBEŽAN!

Neverovatan prizor zabeležen je u Koloradu.

Pilot Kenet Henderson Džons (63) snimljen je kako nervozno hora sa sekirom u ruci po parkingu aerodroma, a zatim nešto dobacuje kolegama.

Kada je sekirom zamahnuo i počeo da gestikulira da je to toga moralo doći, obezbeđenje se organizovalo da mu što pre priđe i uzme mu sekiru. Niko na sreću u ovom incidentu nije povređen.

Džonsu je prekipelo što na parkingu aerodroma postoji rampa koja ne funkcioniše dobro. Taj problem stvara neopisivu gužvu vozačima na izlasku na auto-put.

Džons je očito žurio negde kada je video ispred sebe u automobilima još troje vozača kako se muče sa neispravnom rampom. Odlučio je da stvari preuzme u svoje ruke.

Pilot je čak 23 puta udario rampu sve dok ona nije pala a put postao prohodan. Nije se pritom obazirao na povike redara da prestane s tim jer će sebi napraviti ozbiljan problem, prenosi CBS News.

Nakon što mu je policija prišla, otela mu je sekiru iz ruke i uhapsila ga je zbog remećenja javnog reda i mira u krugu aerodroma. Džons je optužen za prekršajno krivično delo.

Interesantno je da je pilot priznao da mu je “pao mrak na oči” i da je dosegao “svoju tačku nervnog sloma” jer mesecima gleda neispravnu rampu i gubi vreme u životu dok čeka da se ona osposobi.

- Pokušao sam da rešim problem koji ovde odavno muči sve vozače - naglasio je pilot.

Administratori aerodroma su dodali da je na parceli bilo problema sa zaposlenima koji nemaju odgovarajuće dozvole.

Izvršni direktor avio-kompanije Rasel Karlton rekao je za CBS News da je Džons "uklonjen sa rasporeda i da je na odsustvu dok Junajted sprovodi internu istragu”.

Niko dalje nije hteo da se oglašava ovim povodom budući da je slučaj izolovan, da niko nije povređen, kao i da se radi o sjajnom i iskusnom pilotu.