DA LI JE OVO PONUDA KOJA SE NE ODBIJA? Milijarder traži mlade influensere za godinu dana života u raju na Karibima


IZVOR: Republika - 04.11.2023 | 19:06


Jedan bogati i tajanstveni milijarder je iznenadio javnost svojom ponudom za stanare na svom rajskom ostrvu na Karibima.

Foto: youtube.com/RateResort
DA LI JE OVO PONUDA KOJA SE NE ODBIJA? Milijarder traži mlade influensere za godinu dana života u raju na Karibima

 Američki mediji su preneli ovu neobičnu priču koja već privlači pažnju javnosti. Ukoliko ste mladi, lepi i spremni da živite godinu dana u tropskom raju, ovaj milijarder će vam za to platiti 185 hiljada dolara. Oglas za ovaj "posao iz snova" objavila je agencija Fairfax i Kensington.

Par koji bude odabran će morati da preko društvenih mreža izveštava o luksuznom odmaralištu koje se tamo gradi, promovišući ekskluzivnu ponudu za bogate turiste koji se tamo očekuju. Takođe, moraće da prate napredak radova na ovom tajnom utočištu za negativce iz filmova o Jamesu Bondu i najluksuznijeg zamislivog hotela na planeti - tropskog Valhale. Ovo je ultimativna nagrada za sve influensere sveta, kažu iz agencije koja posao izdaje.

Iako se identitet ovog milijardera još uvek ne zna, poznato je da u blizini poseduje Ričard Branson i Lari Pejdž, suosnivač Gugla. Ovo ostrvo se nalazi pored Bransonovog ostrva Necker na istoj lokaciji. Za potencijalne kandidate za ovaj posao potrebno je da budu vešti u objavljivanju na društvenim mrežama, da imaju želju za avanturom, kao i neko iskustvo sa životom na luksuznim jahtama i vilama.

Posao počinje u januaru, a stanovnici ostrva će imati samo nedelju dana slobodno. Jednom godišnje će moći da posete porodice, a imaju i pravo na 25 dana godišnjeg odmora, ali samo na istom tom ostrvu. Svi zainteresovani mogu da pošalju svoj Tik Tok video agenciji, a milijarder će navodno lično odabrati influensere. "I sam bih se prijavio da nemam posao", izjavio je šef agencije.

Ova neobična ponuda je zapalila društvene mreže i izazvala veliku pažnju javnosti. Da li je ovo zaista posao iz snova ili početak sočnog horor filma, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno - ovaj milijarder je uspeo da privuče pažnju javnosti i da izazove veliko interesovanje za svoje tajanstveno ostrvo na Karibima.

BONUS VIDEO