ZATRESLA NJUJORK ČIZMAMA OD 240. 000 DINARA: Srpska influenserka zasenila VELIKE FACE, a ovako dobru jaknu niste videli!


IZVOR: N.J. - 16.02.2023 | 18:02


Tamara Kalinić stalno pokazuje zašto je zovu kraljicom mode.

Foto: YouTube video/ sametgorgozfilms
ZATRESLA NJUJORK ČIZMAMA OD 240. 000 DINARA: Srpska influenserka zasenila VELIKE FACE, a ovako dobru jaknu niste videli!

Svetski poznata blogerka Tamara Kalinić boravi u Americi gde se održava Nedelja mode u Njujorku. I koliko god se drugi trudili da je zasene, Tamara jednim potezom pokaže zašto je jedna od glavnih osoba u svetu mode, ali i inspiracija drugima. Od pantalona za koji je zakačen ofinger brenda JW Andreson, pa do crnog odela i neverovatno zanimljivog mantila, Tamara iznova i iznova pokazuje nove detalje i pravila koja svesno diktira.

Neki bi rekli da je modnu granicu davno prešla, a drugi da su ovo detalji o kojima će se tek pisati i pričati. Šta vi mislite o njenim stajlinzima?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ovoga puta Tamara je izabrala jaknu boje karamele, koja može biti i prsluk, odnosno dva u jedan što je odličan izbor za više prilika. Čizme su tamno braon boje, imaju zanimljive kopče sa strane pa se mogu nositi u svakoj elegantnoj prilici. Ravne su, što obezbeđuje udobnost posebno onim ženama koje nisu ljubitelji štikli, a ni bolova u nogama nakon istih. Sve što ona obuče za čas postane trend, pa će se to verovatno dogoditi i sa ovim čizmama koje inače koštaju 240. 000 dinara. Srpska influnserka ispod pomenute jakne ima i zanimljivu kombinaciju džempera preko bele haljine koji takođe daje poseban utisak. Ona je sinonim za atraktivno!

Uz ovu kombinaciju Tamara je odabrala i malu torbicu koja se savršeno uklapa u celokupan stajling. Bez greške Tamara kao i uvek!

Pogledajte Tamarine najzanimljivije stajlinge u galeriji:

POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: