Veliki praznik za velika dela! Vlasnik je preminuo, u dvorištu je ostalo 11 pasa, a mi danas tražimo dom lepom samojedu!


IZVOR: Republika - 17.04.2020 | 08:01


Veliki praznik za velika dela! Nadomak Beograda vlasnik 11 pasa tragično je preminuo, životinje su ostale bez vlasnika, same, bez ičije pomoći.

Foto: facebook.com/Ljiljana Blagojevic

Samojed traži dom

Zbog novonastale situacije svakog dana na Fejsbuk profilu Ljiljane Blagojević biće objavljena po jedna fotografija psa koji je deo usamljenog čopora, uz fotografiju dobićete informacije o stanju psa, a ukoliko vam se dopadne, odgovorni ste i spremni da upotpunite svoj život plemenitim i vernim prijateljem pozovite 065-418-58-68 i saznaćete kako da udomite i preuzmete njušku o kojoj trenutno nema ko da brine.

Danas, na veliki praznik udomljavamo samojeda starog dve godine. Tražimo vlasnika koji može da mu pruži dvorište, jer nije živeo u kući. Zbog nepoverljivosti krznenog prijatelja vlasnik bi trebalo da izdvoji vreme kako bi radom, trudom i strpljenjem stekao poverenje samojeda.  Ako se pronalazite i vidite sebe pored ovog lepotana pozovite gore navedeni broj, a mi vam ovde ostavljamo i Fesbuk profil Ljiljane kako biste lakše pronašli sve informacije.