TRI POZE ZA MUŠKARCE KOJI NISU OBDARENI, A KOJE GARANTUJU VRHUNAC: Isprobajte ih još večeras! (FOTO)


IZVOR: Republika - 20.10.2023 | 22:30


Uživanje neće izostati

Foto: shutterstock
TRI POZE ZA MUŠKARCE KOJI NISU OBDARENI, A KOJE GARANTUJU VRHUNAC: Isprobajte ih još večeras! (FOTO)

Nije tajna da su mnogi muškarci zabrinuti zbog veličine svog polnog organa. Ipak, većina žena će reći da veličina nije bitna, iako je izazovno pronaći pozu u kojoj će oba partnera podjednako uživati ako muškarac nije dovoljno obdaren.

Postoje mnoge tehnike koje obećavaju intenzivno zadovoljstvo u spavaćoj sobi, a određeni potezi mogu da pogode i famoznu G-tačku.

Ukoliko majka priroda nije bila blagonaklona prema vama, a želite da priuštite i sebi i partnerki nezaboravnu noć, isprobajte ove poze već večeras.

1. "Kaubojka" na kauču

Sedite na kauč i neka se vaša partnerka popne na vas. Njene noge bi trebalo da budu okrenute levo ili desno. Možete da koristite ruke da biste joj podizali kukove gore-dole, što će kod oboje povećati uživanje.

2. "Kaubojka" na jastuku

Još jedna poza koja je savršena za duboko prodiranje i obećava sve vrste senzacija je popularna kaubojka, s tim što bi trebalo da stavite jastuk ispod partnerkinih kukova.

Foto: shutterstock

Dobro odabrane poze omogućavaju veliki užitak

Ova poza vam omogućava slobodu ruku, pa ćete moći da istražite sve njene erogene zone.

3. "Čelični zagrljaj"

U ovoj pozi partnerka bi trebalo da legne na stomak sa nogama koje su čvrsto priljubljene jedna uz drugu. Zatim stavite jastuk ispod njene karlice da biste omogućili lakše prodiranje i krenite u akciju.

BONUS VIDEO: