ZAŠTO JE "SUŠA" NEKADA BOLJA OD INTIMNOG ODNOSA? Čini četiri neverovatne stvari za vaše telo, a da toga niste ni svesni


IZVOR: Republika - 27.07.2023 | 20:00


Razdoblje bez intimnog odnosa je odličan period za svaku osobu kako bi bolje spoznali šta vam odgovara.

Foto: shutterstock
ZAŠTO JE "SUŠA" NEKADA BOLJA OD INTIMNOG ODNOSA? Čini četiri neverovatne stvari za vaše telo, a da toga niste ni svesni

Iako intiman odnos upotpunjuje ljubavni život, čini ga zanimljivijim i uzbudljivijim nekada suša, odnosno period kada isti ne postoji ima svoje prednosti. Višak vremena je odlična prilika da radite na sebi i svojoj formi.

1. Bolja forma, više samopouzdanja

Žene tokom intimnog odnosa pokazuju svoje telo, a to zna da bude trenutak ispoljavanja njihove nesigurnosti. Jednostavno, nisu sve žene prepune samopouzdanja i tako sigurne u sebe što je u redu. Svaka žena se bar jednom u životu osećala nesigurno. Višak vremena može promeniti vaše planove i uticati na to da se usredsredite na vežbanje što osim izgleda ima brojne pogodnosti po zdravlje.

Foto: Shutterstock

Devojka pokazuje da je smršala

2. Prilika da istražujete svoje telo

Ako nikada niste uspele do sada da dostignete vrhunac, i ako nemate već duže vreme intimni odnos ovo je odlična prilika da istražujete svoje telo i vidite šta vam prija. Tada možete da primetite šta volite, ili suprotno šta vam se ne dopada.

3. Strah od trudnoće

Devojke i žene koje nikako ne bi želele sada da ostanu u drugom stanju bez intimnih odnosa mogu da odahnu jer brige nema! Ako vodite računa o plodnim danima, onda morate znati da ni računanje ovulacije ili perioda najveće plodnosti nije pouzdano bez određenih sredstava. Zato, "suša" je najsigurniji način da ne ostanete u drugom stanju, ali bićete u saglasnosti sigurno nije i najbolji.

Foto: Shutterstock

Beba na krevetu leži

4. Više ćete ceniti intimne odnose

Baš kada nemate intimne odnose naučićete više da cenite iste. Možda ćete se više i truditi oko partnera, da ga zadovoljite, ali i on vas jer je ravnopravnost uvek bitna pa čak i tokom odnosa.  Kada period "suše" prođe, seks će biti znatno intenzivniji i zasigurno na nekom višem nivou.

BONUS VIDEO: