(FOTO, VIDEO) RAZLIKA IZMEĐU INTIMNIH ODNOSA U MLADOSTI I ZRELOM DOBU! Poznati doktor otkriva zašto stariji u krevet odlaze kao pred "streljački vod" i kako to rešiti!


IZVOR: Republika - 08.03.2021 | 10:37


Kad je mlad, čovek nema ograde gde nije imao seks! Kad ostari kao da ide pred streljački vod! Doktor Emir Solaković otkriva trik za odličan SEKS!

Foto: Printskrin/youtube

Emir Solaković

Poznati bosansko- hercegovački doktor Emir Solaković je govorio o seksu i blagodetima seksa, kao i rizicima koji mogu da nas zadese ako ne vodimo ljubav na pravi način. Dao je i savete mladima koji su željni da se dokažu, pre svega je istakao da je bitan kvalitet, ne kvantitet.

- Kad je mlad čovek, njemu je važan samo seks. Isto kao ajkula, ona zna za dve stvari, seks i hrana, ne zna drugo. Čovek kad je mlad, samo mu daj seks. Nema drveta, nema krova, nema tarabe gde nije vodio seks. Onda i misli da zna sve o tome, a ne zna ništa. Seks je kvalitetan samo kad ima ljubavi, nežnosti i emocija - započeo je priču doktor Solaković.

- Kad ostarite, tad vam je veća želja da vezete goblen i pletete ćilim, nego da se sa nekim metiljate po krevetu. Kad već morate ići u krevet, to vam je onda kao da ste krenuli na streljački vod, nemate više želju za njim - istakao je.

- Seks mora da bude sa emocijama da bi bilo reakcije. Samo životinje imaju kost, kod njih nema emocija. Za seks je dobro sve što je dobro za srce i što širi krvne sudove.

Na pitanje šta je uzročnik impotencije, doktor kaže:

- Za seks mora biti uključen mozak. Ne idi u krevet ako ti nije uključen mozak. Ne idi, obrukaćeš se, bolje ne idi - jasno je odgovorio.

- Morate biti nežni. Kvalitetan seks je kad vas neko mazi, kad vas gleda u oči, a vrhunac traje 84 sekunde. 87 posto žena je prvi orgazam doživelo samozadovoljavanjem. Muškarci traže što češći seks, traže broj, a žene traže kvalitet - dodao je.

Česta je pojava da mladići koriste vijagru i druga pomagala da bi se dokazali kao ljubavnici, a Emir Solaković ima odlično rešenje za to.

- Oni žele da se dokažu da su face. Umesto vijagre i kamagre, idite u teretanu. Tada se luči testosteron, kad vežbate. Morate biti rasterećeni u glavi i morate imati prirodan testosteron u sebi od bavljenja fizičkom aktivnošću. Vežbanje zameni tu vijagru - savetuje doktor.

Doktor Solaković je dao i jedno ozbiljno upozorenje, ispričavši šaljivu anegdotu:

- Zvao me je prijatelj koji je srčani bolesnik, a hoće seks. Pitao me je za pomoć. Ja sam onda angažovao hitnu pomoć da mu stoji ispod prozora. On vodi ljubav, a hitna ga čeka sa nosilima da ne bi dobio infarkt - našalio se on.