ČUVENI RUSKI ASTROLOG UPOZORIO: Sledi nikad GORI period za OVA dva horoskopska znaka do kraja avgusta!


IZVOR: M.O. - 22.08.2023 | 05:50


Završetak leta im neće lako pasti.

Foto: shutterstock
ČUVENI RUSKI ASTROLOG UPOZORIO: Sledi nikad GORI period za OVA dva horoskopska znaka do kraja avgusta!

Pavel Globa, istaknuti ruski astrolog čije se astrološke prognoze široko čitaju širom Evrope, nedavno je istakao dva znaka Zodijaka koji će se suočiti s izazovima u poslednjim danima avgusta.

Njegova upozorenja ukazuju na nadolazeće izazove, pa hajde da istražimo koje osobe trebaju biti pažljive do kraja meseca.

Ovan

Predstavnici ovog vatrenog znaka će se suočiti s turbulentnim periodom krajem avgusta. Moguće je da će se osećati potopljeno u sopstvenu tugu, a malo će toga biti u stanju da ih izbavi iz te apatije. Prošle izdaje i događaji mogu postati izvor trenutnih nevolja. Može se desiti da će Ovan sada osetiti posledice grešaka napravljenih u prošlosti, naročito prema osobama koje su im bile bliske. Ono što su pažljivo skrivali, sada će biti otkriveno, i biće primorani da se suoče sa svojim prošlim greškama.

Globa ističe da će ova situacija biti životna lekcija koju nikada neće zaboraviti, prema izveštaju portala „Progoroduhta.ru“.

Foto: shutterstock

Sledi težak period za 2 znaka Zodijaka

 

Devica

Za pripadnike ovog znaka, kraj avgusta može doneti zamršene međuljudske odnose i uvlačenje u veoma loše, pa čak i rizične situacije. Potrebno je paziti na loše navike i opasne hobije, jer će Univerzum postaviti pred Device značajna iskušenja u ovom periodu.

Globa daje savet da se dobro razmisli pre nego što se upustite u rizične poduhvate ili druženja s ljudima koje ne poznajete dovoljno.

BONUS VIDEO: