NEDELJNI HOROSKOP: Devicama će rad konačno da se isplati, a Strelac doživljava otrežnjenje (+ savet za svaki znak)


IZVOR: Republika - 16.08.2021 | 09:39


Nedelja koja je počela nosi velike izazove za mnoge znakove, ali će mnogi od njih konačno videti rezultate svog rada. Pogledajte koja je detaljna prognoza za vaš horoskopski znak.

Foto: pixabay.com

Pročitajte šta vas očekuje ove nedelje

Ovo su astrološke prognoze koje važe do 23. avgusta, pa pročitajte šta vas očekuje.

Ovan

Pomeranje granica

POSAO: Ovnovima se budi poslovna energija i tera ih da nešto organizuju ili pokrenu. Osećaćete se puni elana i entuzijazma i spremno da se date više nego što se to od vas očekuje. U isto vreme, bićete smireni i tako moći analitičnije da priđete problemu ili poslovnim rešenjima. Kod mnogih Ovnova će se pokrenuti želja da rade ono što vole, što je u skladu s njihovom dušom i prirodom, ali da budu korisni u onome što rade. Bićete brzi i precizni da bi krajnji rezultat došao do izražaja i da biste sve na kraju materijalizovali. Moguća su i neka partnerstva u ovom periodu ili zajednički rad na nekom projektu. Važan datum je 20. avgust, kada ćete steći neka neočekivana i neuobičajena iskustva. Moguće je da ćete povećati priliv novca ili će vas neko nagraditi. A neki Ovnovi će biti u prilici da ugovore nov posao. Sve u svemu, osećate da treba da unovčite kvalitetnije svoj rad i toga ste sada i svesni. Ljudi s kojima radite će biti veoma zadovoljni vama, ali nemojte raditi ništa na silu. Pustite da se sve odvija spontano i suptilno. Očekuju vas značajne i važne informacije, koje će i te kako imati snažan uticaj na vaše poslovanje u budućnosti. Bićete euforični i ushićeni zbog nekih saznanja. Moguće je da ćete imati priliku da nekoga edukujete ili nekoga naučite nešto važno. Neko od prijatelja će zatražiti vašu pomoć.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi će imati priliku da u narednih nekoliko nedelja poprave odnos s partnerom ili podignu vezu na viši nivo. Komunikacija će biti dobra, bićete veoma kompatibilni i veoma lako funkcionisati na praktičnom planu. Svakodnevne obaveze ćete veoma lako i skladno obavljati. Moguća je i neka zajednička saradnja ili pravljenje planova. Ako ste u prilici, odvojite neko vreme samo za sebe jer će vam to biti veoma potrebno. Bićete jedno drugom oslonac i podrška. Slobodni Ovnovi su potencijalnog partnera verovatno pronašli u poslovnom okruženju i od ove nedelje bi trebalo da se odvijaju neke konkretnije stvari. Moguća je veća bliskost i povezanost, učestalija komunikacija i češći kontakti. Bićete spremni da produbite odnos, uplovite u vezu i prepustite se nežnostima. Sve će se odvijati spontano, a sitnice će biti ono što će vas najviše pokretati.

ZDRAVLJE: Na ovom polju i dalje možete imati problema sa stomakom, pa povedite računa o ishrani. Savetuje vam se zdravija i lakša hrana i veća fizička aktivnost. Uvedite neke zdrave navike.

SAVET + Nemojte biti tvrdoglavi

 

via GIPHY

Bik

Sve vam ide od ruke

POSAO: Bikovima se poslovna energija pokrenula na jedan veoma jednostavan i spontan način. Vrlo ste aktivni i dobro se osećate sa svim obavezama koje imate. Uživate i radujete se novim izazovima i možda se čak i više dajete nego što je to potrebno. Vama to ne predstavlja problem, već zadovoljstvo. Vrlo ste raspoloženi, kreativni i puni novih ideja i potencijala. Samim tim, mnogima ćete upasti u oči i želeće da vas angažuju i rade s vama. Ono što će vas posebno karakterisati u ovom periodu jeste posvećenost detaljima i analitičnost. Ali povedite računa da ne budete previše sitničavi i džangrizavi i da ne upadate u bespotrebne razmirice. Posebno povedite računa oko 20. avgusta. Što se materijalne situacije tiče, očekuje vas daleko bolja situacija. Neki Bikovi će naplatiti neke honorarne poslove, neki ću dobiti nagradu kao potvrdu svog rada, a neke očekuje uvećanje zarade. Ovo je samo priprema za ono što vas očekuje. Ove nedelje vas očekuju pozitivne informacije i neobična iskustva, ali i mogućnost napretka na mnogim poljima. Neki Bikovi bi mogli dobiti značajnu poslovnu ponudu, ali i neočekivanu. Na edukativnom planu ćete se ispoljiti u nekim kraćim formama.

LJUBAV: Kod Bikova koji su u braku ili vezi se probudila neka pritajena strast, druželjubivost i nežnost. Prijaće vam da više vremena provodite sa decom i porodicom i da se više družite sa dragim ljudima. Partner će vam biti podrška i razumeće vaše potrebe i stanja u kojima se budete nalazili. Imaćete odličnu komunikaciju, ali ćete često biti u pokretu. Neki Bikovi će planirati porodicu ili će dobiti vest o prinovi, dok će se oni koji imaju decu posvetiti rešavanju nekih njihovih potreba ili problema. Slobodni Bikovi bi srodnu dušu mogli da pronađu u poslovnom okruženju. Ove nedelje ćete više komunicirati, slati poruke, ali ćete shvatiti koliko vam ta osoba znači. Postojaće i neki momenti kada može doći do sitnih varnica, ali, u svakom slučaju, sreća i osmeh će zračiti iz vas. Svaki vaš susret proizvešće mnogo emocija i energije i mnogi će to prepoznati.

ZDRAVLJE: Puni ste snage, energije, volje i elana, pa povedite računa da ne preterujete u nekim stvarima. U procesu ste regeneracije, pa vas očekuje dobra zdravstvena situacija.

SAVET + Vaš najgori neprijatelj može biti ego i rad isključivo iz koristi 

 

via GIPHY

 

Blizanci

Budite strpljivi

POSAO: Blizanci će se ove nedelje nešto prolongirati i sačekati neko bolje vreme za rešavanje poslovnih okolnosti. S obzirom na to da želite da imate kontrolu nad celom situacijom, a trenutno niste u mogućnosti to da postignete, sačekaćete da se neke stvari smire i da se osećate mirnije i sigurnije. Možda bi trebalo neke stvari da prevaziđete i pokušate da se izdignete iznad situacije, ali ako niste za to još uvek spremni, ne treba da radite ništa na silu. Poslušajte intuiciju i onako kako mislite da je najbolje za sve, a pokušajte što više da se oslobodite. Probajte da prevaziđete sujetu i ego i pokušajte da budete smireni koliko je to moguće. Postoji verovatnoća da će se od vas tražiti da se prebacujete s jednog posla ili projekta na drugi i to će vas dodatno iscrpeti i činiti nervoznim. Ovo je naročito naglašeno ako radite u privatnom sektoru. Na privatnom planu, takođe, možete imati razne teškoće, pa ćete se osećati kao da ste na rolerkosteru. Ali ovo je period kada možete da iznedrite neke veoma lepe stvari ili unovčite sve što ste do sada radili. Pitanje je samo da li ćete moći da izdržite taj tempo i čestu promenu ritma. Poslovni partneri ili nadređeni će primetiti ili nagraditi vaš trud, ali je važno da budete smireni i u balansu.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će ove nedelje biti vrlo rastrzani i zbog toga često uznemireni, pa bi to moglo da se odrazi i na emotivni život. Moguće je da partner neće imati razumevanja za vas i zbog toga može doći do rasprava i svađa. Izbegavajte teške razgovore i teme i probajte da imate više strpljenja. Krajem nedelje će vam se raspoloženje prilično popraviti i tako ići postepeno uzlaznom putanjom do kraja meseca. Mogući su problemi s jednim od roditelja ili briga oko nekih nekretnina. Slobodni Blizanci se nalaze u malo drugačijoj poziciji, mada i oni prolaze kroz određene procese i transformaciju. Možete se naći u nekim čudnim situacijama, često možete biti u većem društvu i tu ćete sretati tu osobu. Ona će vas u početku iritirati, a kasnije ćete prepoznati da se, u stvari, radi o emocijama. Niste se slučajno upoznali, već se radi o karmičkoj vezi i osobi koju ste, na neki način, prizvali da biste nešto dublje naučili. 

ZDRAVLJE: Možete imati problema s nervozom i stresom. Probajte da se smirite i odmorite što više.

SAVET + Radite na sebi i prepustite se slobodnijem načinu razmišljanja

 

via GIPHY

 

Rak

Lepota je u oku posmatrača

POSAO: Rakovi će ove nedelje imati neka iskustva koja će im posebno prijati. Neke osobe ili događaji će za vas biti prilično stimulativni i inspirativni i daće vam neke veoma inovativne ideje. Vrlo je moguće da će vam u svemu tome neko od prijatelja pomoći ili ćete preko istog doći do nekih genijalnih rešenja. Ovo je sjajan period za Rakove kada će povući neke dobre poteze ili doživeti neko osvešćenje, ali iz nekog razloga neće biti u potpunosti zadovoljni sobom. Moguće je da ćete biti u mnogim situacijama bezrazložno napeti i nervozni i da ćete često biti džangrizavi i sitničavi. Obratite pažnju na komunikaciju i trudite se da budete tolerantniji prema okolini. Možda ne bi bilo loše da neke stvari zadržite za sebe i ponekad nešto prećutite. Moguće je da će vas neke osobe iz vašeg kolektiva naterati da napredujete i stvari posmatrate iz drugog ugla. Niste navikli da budete u centru pažnje, pa ćete i ovaj put biti u senci nekih drugih osoba. Sve to će vam pomoći da podignete finansije na viši nivo. Neki Rakovi će se u ovom periodu više baviti nekim poslovima oko kuće, neki će renovirati dom ili poslovni prostor, a neki će dosadašnji hobi preokrenuti u isplativ posao. Ove nedelje je moguće i potpisivanje nekog važnog ugovora ili sređivanje papirologije. Sve što budete ugovorili do kraja meseca biće stabilno i dugovečno. Informacije koje budu dolazile do vas mogu vas, na neki način, uznemiriti, pa nećete moći da donosite odluke hladne glave.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi će biti u mnogo većem balansu i harmoničnijem odnosu nego što su bili u ranijem periodu. Potreban vam je reset i spontana povezanost s partnerom, pa ne bi bilo loše da naredni period otputujete i posvetite se jedno drugom. Ovo je samo početak opuštenijog odnosa, pa se potrudite da budete tolerantniji jedno prema drugom. Rakovi koji su duže vremena u vezi mogli bi da donesu neke važne odluke, počnu da žive zajedno ili ozvaniče vezu. Slobodni pripadnici ovog znaka su prilično zadovoljni trenutnom situacijom. Osoba koja vam može privući pažnju se nalazi u vašoj blizini i moguće je da je često viđate. Možda nećete odmah skapirati da vam neko polako uzima srce i dušu, ali biste krajem nedelje mogli da doživite naglo otrežnjenje i shvatite da mnoge stvari radite zbog upravo zbog te osobe.

ZDRAVLJE: Budite obazrivi u saobraćaju i probajte da sve što radite radite usporenije i smirenije. Ne žurite i ne preterujte ni u čemu. Mogli biste imati problema s rukama ili nogama.

SAVET + Ne radite ništa u poslednjem trenutku 

via GIPHY