PRAZNIČNI, FILMSKI HOROSKOP: Koji ste lik iz omiljenih novogodišnjih filmova zavisno od horoskopskog znaka?


IZVOR: Republika - 04.01.2021 | 06:39


Glavne karakteristike horoskopskih znakova lako je povezati s dragim likovima iz omiljenih božićnih igranih i animiranih filmova. U nastavku saznajte koji ste lik, zavisno od vašeg znaka i zabavite se analizirajući ovaj božićno-filmski horoskop.

Foto: youtube.com/CadiFIn

Foto: Ilustracija

1. OVAN - Ralfi (Božićna priča, 1983.)

Razigrana priroda ovnova jedna je od kvaliteta zbog kojih ih drugi ljudi najviše vole. Baš poput Ralfija, ponekad znaju da budu nestašni i u potrazi su za dobrom zabavom u svom omiljenom društvu.

 

via GIPHY

 

2. BIK - Kevin Mekalister (Sam u kući, 1992.)

Samostalni ste, nezavisni, ne bojite se izazova i zato sve svoje probleme volite da rešavati sami. Nema te "frke" koju ne možete srediti. Vi ste poput malenog Kevina koji je sam samcat nadmudrio provalnike.

 

via GIPHY

 

3. BLIZANCI - Badi (Vilenjak, 2003.)

Baš kao i Badi, često vas ponese vlastiti entuzijazam koji drugi ponekad ne razumeju. U praznično vreme sve vam je uzbudljivo, neverovatno i ne možete skinuti osmeh s lica.

 

via GIPHY

 

4. RAK - Hermi (Rudolph the Red Nosed Reindeer, 1964.)

Maleni Hermi je vilenjak, ali on ne uživa u izradi igračaka. Umesto toga, Hermi želi da postane zubar i zato je predmet ruganja među ostalim vilenjacima. Kao i Hermi, rakovi ne žive u skladu s očekivanjima drugih. Oni uvek slede svoje srce i žive "po svom".

 

via GIPHY