VENERA ULAZI U BLIZANCE: Tri znaka očekuje sudbinski susret do 17. juna!

Autor:

Lifestyle

25.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venera, poznata kao kraljica ljubavi, ulazi u Blizance 23. maja, donoseći sa sobom energiju koja će imati veliki uticaj na Blizance, Vage i Vodolije.

VENERA ULAZI U BLIZANCE: Tri znaka očekuje sudbinski susret do 17. juna!

Foto: Shutterstock

Tokom ovog tranzita, moguće je osetiti jaču privlačnost prema osobama s kojima se može uspostaviti intelektualna povezanost i deliti sličan mentalitet.

Brza energija i promene u odnosima

Sa Venerom u Blizancima, očekuje se ubrzanje i promena u sferama koje su povezane sa Venerom, poput ljubavi, finansija, vrednosti i lepote. Ovaj tranzit podstiče ljude da više cene smislene i pronicljive razgovore, budu otvoreni za tuđa gledišta i da se izbegava preveliko osuđivanje.

Takođe, ovo je povoljan period za rešavanje problema u komunikaciji ili neravnoteži u romantičnim vezama, poslovnim odnosima ili partnerstvima.

Izazovi i prilike

Energija Blizanaca može dovesti do osećaja rasutosti i nervoze, što može rezultirati mentalnom konfuzijom ili nesigurnošću u vezi sa donošenjem odluka. Međutim, ovo je idealno vreme za prikupljanje informacija i produbljivanje interesovanja. Takođe, podstiče se razmena energije kroz deljenje usluga, poklona, znanja, kao i uravnotežena dinamika davanja i primanja.

Foto: Shutterstock

Balans između stvarnosti i fantazije

Harmonija i napredak

4. juna, Venera pravi sekstil sa Severnim čvorom u Ovnu, što podstiče harmoničan spoj ljubavi i napretka. Ovaj aspekt pruža podršku za napredovanje u odnosima i nastojanjima, kako ličnim, tako i profesionalnim.

Balans između želja i odgovornosti

8. juna, Venera je u kvadratu sa Saturnom u Ribama, unoseći napetost između želja i odgovornosti. Ovaj aspekt izaziva potrebu za balansom između zadovoljstva i discipline, te podseća na važnost usklađivanja želja i obaveza sa dugoročnim ciljevima radi postizanja stabilnosti.

Razgraničenje stvarnosti i fantazije

Na kraju, 16. juna, Venera je u kvadratu sa Neptunom u Ribama, što može dovesti do zamagljivanja granica između stvarnosti i fantazije. Ovaj aspekt podstiče potrebu za jasnoćom u odnosima i finansijskim pitanjima, te poziva na realan i praktičan pristup kako bi se održala zdrava dinamika u odnosima i finansijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading