ANAKONDA GA ŽIVOG GUTALA! Istraživač zvao ekipu u pomoć kada je zmija počela da ga lomi: Malo je falilo da mi iščupa ruke (VIDEO)

Autor:

Svet

26.05.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvari krenule po zlu.

ANAKONDA GA ŽIVOG GUTALA! Istraživač zvao ekipu u pomoć kada je zmija počela da ga lomi: Malo je falilo da mi iščupa ruke (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/VCREDDY We Can

Pol Rosoli, istraživač posvećen zaštiti prirode, je svoju avanturu predstavio u serijalu "Živ progutan" na TV Discovery. Fasciniran zelenim anakondama čiji je dom Amazon, ali zabrinut zbog uništavanja njihovog staništa, odlučio je da uradi nešto neobično i veoma opasno.

Odelo od karbonskih vlakana, napravljeno uz pomoć 3D tehnologije, štitilo ga je od smrtonosnog zagrljaja anakonde koja ga je živog gutala. Prikrivajući se kao divlja svinja, Pol je prišao anakondi puzeći, a zmija ga je ščepala u nekoliko sekundi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Rosolie (@paulrosolie)

- Ne mogu da se pomerim. Prikovala me je za zemlju. Zna da ne mogu da pobegnem. Biće dobro, dok ne umrem - rekao je ekipi.

- Poslednje čega se sećam bila su širom otvorena usta i onda se smračilo. Osećao sam kako me stiska i lomi odelo. Malo je falilo da mi iščupa ruke - objasnio je.

Iako nije bio previše uplašen, verujući u svoje odelo, Rosoli je istakao važnost ovog eksperimenta u podizanju svesti o moći zmija i potrebi očuvanja njihovog staništa.

- Mnogo smo vodili računa. Cilj eksperimenta je bio da ljudima pokažemo moć ovih zmija čije stanište treba sačuvati - zaključio je, preneo je Ladbible.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading