BUKTI NOVI RAT! VESNA ZMIJANAC PECNULA MARIJU MIKIĆ! NASTAO HAOS IZA BINE NA KONCERTU! Evo šta je sinoć bio razlog rasprave!

Autor: G. D. - D. L.

Zabava

25.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz produkcije su Vesni rekli da je probila termin 20 minuta, ali je ona nastavila da peva.

BUKTI NOVI RAT! VESNA ZMIJANAC PECNULA MARIJU MIKIĆ! NASTAO HAOS IZA BINE NA KONCERTU! Evo šta je sinoć bio razlog rasprave!

Foto: ATA images, printscreen/TV Prva

Pevačice Vesna Zmijanac i Marija Mikić nastupile su sinoć na trgu u centru Beograda, a kako smo saznali, pevačice su se malo pokoškale iza bine zato što je Zmijančeva produžila svoj deo nastupa preko 20 minuta! Naime, Vesna je probila svoj termin, pa se Mikićka navodno unervozila dok je čekala svoj red iza scene, a kako publika nije Vesnu htela da pusti da ode pozivajući je više puta da peva na bis, umešali su se organizatori.

Foto: printskrin/Jutjub

Vesna Zmijanac

 

- Iz produkcije su Vesni rekli da je probila termin 20 minuta, ali je ona nastavila da peva. Kad su prišli da joj kažu da Marija čeka da izađe na binu, u tom trenutku je Vesna rekla u mikrofon: "Šta da vam kažem, evo zovu me da siđem, neki su ovde mnogo nervozni" - priča nam izvor koji je sinoć bio na licu mesta, pa je dalje dodao:

Foto: printskrin/Jutjub

Vesna Zmijanac

 

- Vesna je po silasku sa bine Mariji rekla da nije mogla da skrati, a ova je rekla da nije tačno da je nervozna, kao što se sve vreme pričalo, već je samo uredno čekala svoj red da peva. Situacija se srećom sredila, ali su svi koji su bili blizu ograde videli koliko je Marija bila ozbiljna, dok je Vesna sa druge strane bila prezadovoljna što se duže družila sa publikom.

Foto: printskrin/Jutjub

Marija Mikić

 

Inače, Vesna je skoro rekla da hoće da uspori sa nastupima jer više voli da odmara. 

- Ja sam htela da usporim, ali me uvek pozovu da siđem sa Bukulje jer moram negde da pevam. Hoću ljude da ispoštujem, a hoću i da usporim, tako da mi se nekako ne da. Jedino da se ne javljam na telefon, ali s druge strane volim da se družim, pa mi ne pada teško - objasnila je jednom prilikom Vesna. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading