OVDE SE KRIJE ZORAN MARJANOVIĆ: A evo SA KIM će proslaviti svoj ROĐENDAN!


IZVOR: Tanjug - 20.07.2018 | 06:46


Zoran Marjanović, jedini osumnjičeni za ubistvo supruge pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koji je prošle nedelje izašao iz desetomesečnog pritvora, sutra slavi 40. rođendan.

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ

Šokantne vesti iz kuće Marjanovića

Kako nezvanično saznaju beogradski mediji, rođendan će proslaviti u krugu porodice pošto se, po savetu svojih advokata, do daljeg neće pojavljivati u javnosti.

Podsetimo, branioci Marjanovića, koji je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči ubio suprugu, tražili su u odgovoru na optužnicu Višeg tužilaštva u Beogradu da se postupak protiv Zorana obustavi.

Foto: Privatna arhiva

Zoran sa Jelenom Marjanović

Svoj odgovor juče je Višem sudu poslao jedan od četvorice Marjanovićevih branilaca, advokat Stefan Jokić.

- Tražio sam da se obustavi postupak jer smatram da nema dokaza protiv Zorana Marjanovića. Smatram da su u dopunjenoj optužnici navedeni dokazi koji idu u korist odbrane, pre svega, mislim na svedočenje Zoranove ćerke, koja je rekla da je sve vreme bila s tatom. Takođe se pozivam i na deo gde je i Apelacioni sud rekao da nema osnovane sumnje da je moj klijent izvršio krivično delo - rekao je Jokić za beogradske medije i dodao da je sada odluka na Višem sudu.