KOSTA PODIVLJAO KADA JE ČUO NJIHOVE GLASOVE: Rekao da poznaje vođu navijača iz streljane, pa tražio da gleda utakmicu!


IZVOR: Republika/D.Đ. - 10.03.2024 | 13:52


Dok se horda navijača kretala ka stadionu, dečak-ubica je, čuvši skandiranje počeo da divlja.

Foto: Starsport, Printscreen
KOSTA PODIVLJAO KADA JE ČUO NJIHOVE GLASOVE: Rekao da poznaje vođu navijača iz streljane, pa tražio da gleda utakmicu!

Uoči 172. večitog derbija koji se juče odigrao između FK "Crvena Zvezda" i FK "Partizan", prema saznanjima izvora Republike, Kosta Kecmanović je podivljao u ustanovi u kojoj se nalazi kada je čuo navijače koji skandiraju!

Naime, kako saznajemo od upućenog sagovornika, dok se horda navijača kretala ka stadionu Rajko Mitić, dečak-ubica je, čuvši njihove glasove i skandiranja, uzbudio i zatražio da mu dozvole da odgleda utakmicu na televizoru.

- S obzirom da se Klinika za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u koju je smešten Kosta nalazi nedaleko od Bulevara Oslobođenja, on je imao priliku da čuje hiljade navijača koji su pevali i skandirali, nakon čega je zahtevao od zaposlenih da ga puste da pogleda derbi - navodi upućen sagovornik, pa dodaje:

- On se čak pohvalio da poznaje nekog od vođa navijača. Navodno ga je upoznao dok je vežbao pucanje u streljani.

Podsećanja radi, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset.

BONUS VIDEO