KOSTA KECMANOVIĆ ŽELI DA POŠALJE LJUBAVNO PISMO NJOJ?! Monstruozni dečak-ubica bacio oko na OVU DEVOJČICU - lekari ŠOKIRANI!


IZVOR: Sanja BOJANOVIĆ - 12.02.2024 | 11:50


Dečak ubica šokirao osoblje Klinike.

Foto: Shutterstock, Nemanja Pancic, Facebook
KOSTA KECMANOVIĆ ŽELI DA POŠALJE LJUBAVNO PISMO NJOJ?! Monstruozni dečak-ubica bacio oko na OVU DEVOJČICU - lekari ŠOKIRANI!

Monstruozni dečak-ubica Kosta Kecmanović koji je počinio masakr 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića smešten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dečak je tamo na veštačenju, a svakodenvno su sa njim dva čuvara. 

Kako je Republika ranije pisala, Kosta je komunicirao preko četova raznih igrica koje je igrao sa mnogim nepoznatim osobama. Ipak, jedna devojčica mu je privukla pažnju, što se, kako nezvanično saznajemo, saznalo tokom istraživanja tehnologije koju je koristio pre svirepog zločina.

Njegove poruke preko četova su, kao i sam njegov način ponašanja uživo, bili hladni i taksativni, osim kada bi komunicirao sa jednom mlađom ženskom osobom. Sada je došao na ideju da za dan zaljubljenih dotičnoj devojčici napiše ljubavno pismo.

Foto: privatna arhiva,printscreen

Kosta Kecmanović

- Kosta je rekao osoblju Klinike da se bliži Dan zaljubljenih, i da želi da mu se dostave olovka i papir kako bi napisao ljubavno pismo. Zaposleni na Klinici su se malo zbunili i pitali ga kome planira da napiše ljubavno pismo. Dugo nije hteo da odgovori na to pitanje - kaže izvor za Republiku. 

Lekari su ga uporno ispitivali kome želi da pošalje pismo, Kosta je samo odgovorio "Njoj". Tada je osoblje shvatilo da se radi o devojčici sa kojom je komunicirao preko četova. 

- Daljim ispitivanjem dečaka-ubice osoblje je shvatilo da se radi o devojčici sa kojom se dopisivao. Kako mu komunikacija sa spoljnim svetom nije dozvoljena, njegov zahtev je odbijen - navodi izvor. 

Foto: Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO